Behoor jij tot de gelukkige die elke dag al fluitend naar hun werk gaan en uit bed springen, zelfs nog voor de wekker afloopt? De MAX! Ik ben super blij voor jou!

Of denk je eerder dat dit weggelegd is voor “the happy few” Je kent ze wel, die mensen voor wie “the sky, the limit is” Diegenen, die in tegenstelling tot jijzelf, wel over allerlei mogelijkheden beschikken.

Loopbaanbegeleiding gaat nét over het onderzoeken van jouw mogelijkheden, vooral als je denkt dat jij er geen hebt.

Hieronder vind je de 7 meest voorkomende verhalen waarom mensen denken dat ze NIET met loopbaanbegeleiding moeten beginnen.

Diep ontroerd ben ik door dit gedicht.
Geschreven door een klant. Wat losse woorden uit haar hoofd noemt ze dat :-)
Ze wil graag een verschil maken, mensen verbinden met zichzelf. De stilte doorbreken door haar verhaal neer te schrijven.
Ik deel het hier graag met jullie


En lees graag wat het met je doet

Aan alle twijfelaars, sceptici en iedereen die het moeilijk heeft. Speciaal voor jullie deel ik hier mijn verhaal, leg ik een stukje van mijn ziel bloot.
Omdat ik er echt in geloof dat het de moeite waard is om jezelf een tweede, derde of zoveelste kans te gunnen.

Mijn naam is Glen Van Rompay, en ik ben sinds een jaar ongeveer begonnen aan het pad naar mijn droom job: Bouwkundig tekenaar. Na een doorgedreven opleiding van 9 maanden bij CVO de verdieping te Heusden-Zolder had ik mijn diploma bemachtigd en kon ik aan de slag bij de mensen die mij de kans hadden gegeven om mezelf te bewijzen...

Ik ben Gwenda, 33 jaar en levensgenieter.
Lange tijd heb ik rondgelopen met het gevoel: "Is het dit nu? Dat volwassen leven waar ik ZO naar uitgekeken had?"
Ik deed mijn job niet graag maar wist niet goed wat dan wel. Honderd ideeën had ik maar wat wilde ik nu echt? Welke richting wil je uit? Wat zijn nu echt je talenten? Waar sta je met plezier voor op in de morgen?

...

LIVE THE CONNECTION is een eenvoudige manier om je beperkende overtuigingen te herprogrammeren en zo een liefdevol leven te creëren in verbinding met jezelf en je omgeving. Ik pas deze methodiek toe tijdens mijn begeleidingen waardoor je zoveel sneller resultaten bereikt dan enkel op karakter en door middel van herhaling/herhaling/herhaling nieuw gedrag te installeren.

Om de beperkende overtuigingen uit het verleden te begrijpen baseer ik mij op de Contextuele therapie die werd ontwikkeld door de Hongaars-Amerikaanse psychiater en psychotherapeut Iván Böszörményi-Nagy (1920 - 2007). Hij beschouwde de mens als relationeel wezen die vooral betekenis krijgt door de relatie met de ander.

Via NLP begeleid ik mensen in het proces van persoonlijke verandering en bewustwording. Deze bewustwording leert ons de beperkende gedachten, gevoelens en gedragingen van onszelf en anderen te begrijpen. Door dit inzicht komen we tot verandering. Het fundament is daarbij dat jijzelf de kracht in jou hebt tot veranderen, ik loop alleen een eindje met je mee en onderzoek samen met jou de weg.