Ik vierde oudjaar alleen thuis met een restje pizza

Welkom in 2023

Ik hoop dat je het eindejaar gevierd hebt op de manier zoals jij het graag wilt, met de mensen die voor jou belangrijk zijn en dat 2023 JOUW jaar wordt.

Ikzelf deed het rustig aan met oudjaar, gezellig thuis chillen in de zetel met mijn kat Lucie en een restje pizza.Voldaan en dankbaar nagenietend van een drukke week vol mooie ontmoetingen met familie en vrienden. Lange dagen gevuld met spelletjes, wandelingen, saunaatje, lekker eten, uitgaan met vriendinnen en verdiepende babbels. Kortom, een eindejaar zoals ik het graag heb. Niet de grote drukte, niets geforceerd, maar in kleine groepjes zodat ik écht kan verbinden en met aandacht bij de ander zijn. Ik vierde dus heel de week en gisteren dommelde ik regelmatig in bij de TV, haalde 12uur dan toch nog nét en kon meegenieten van het vuurwerk bij de buren.

Vroeger zou ik dat erg gevonden hebben,
Vroeger zou ik mezelf ervoor zelfs schamen of verontschuldigen.
Vroeger zou ik mezelf zielig gevonden hebben want je wijkt dan af van de norm.

En nu kon ik voluit zeggen dat ik geen zin had om mee te doen.


​Want ik kreeg ze wel, de uitnodiging voor oudejaarsavond, maar ik zei dat ik liever alleen thuis bleef, dat ik niet hou van grote groepen en tafelspringerij.

​​

Als er iets is wat ik geleerd heb het afgelopen jaar dan is het dit [FIRST NAME GOES HERE]: Leren neen zeggen ook als je omgeving iets anders van je verwacht. Niet omdat ik neen wil zeggen aan de ander, maar omdat ik neen zeg tegen mezelf als ik ja zeg tegen de ander.

Want als je jezelf blijft aanpassen om de ander niet te verliezen, dan verlies je uiteindelijk jezelf.

In deze onzeker tijden worden we constant getriggerd door angst.
Maar angst is een slechte raadgever
Angst houdt ons klein en beperkt ons om voluit te kiezen voor het leven.

Het beste wapen tegen angst is Bewustzijn,​


​Bewustzijn gaat over in het licht gaan staan, jouw licht.
Bewustzijn gaat over zelfliefde en zelfreflectie.
Bewustzijn gaat over weten wat jij belangrijk vindt en daarvoor durven gaan staan.
Bewustzijn gaat over bij jezelf blijven en niet opgeslorpt worden door de angst of deze angst makkelijker herkennen en bewust leren kiezen vanuit je hart.

Om jou daarbij te helpen start ik met groeigroepen.

De groeigroep is een groot onderhoud in kleine groep van min 4 en max 6 personen, duur 2,5u. Een veilige plek waar je kan thuiskomen, letterlijk in mijn living, en stilstaan bij wat jullie bezighoudt. Net het delen met elkaar geeft een extra verdieping want we worstelen vaak met dezelfde dingen. Ik hang jullie verhalen op aan mijn kapstokken zodat jullie samen groeien naar een bewuster leven.

We starten op donderdagavond 2 februari met een open mind en geven ons over aan wat er komt. De ervaring leert me dat vaak 'niet toevallig' dezelfde thema's bij verschillende mensen aan bod komt.

Omdat dit een nieuw aanbod is heb ik besloten te starten met 3 try out sessies met een early bird korting van 33%. In ruil daarvoor vraag ik jouw eerlijke feedback en tips zodat dit aanbod nog meer kan groeien tot wat jullie écht nodig hebben. De 2 andere sessies gaan door op zaterdagvoormiddag 18 februari en donderdagavond 2 maart.

Voor de mensen die zich op de VIP lijst zijn de deuren vorige week geopend. De eerste groep zit zo goed als vol, er is nog één plekje vrij. Wil je er nog bij zijn, dan is snel zijn de boodschap. Maar geen nood, je kan je ook al voor de 2 volgende try-outs inschrijven via deze link. Ze gaan door op zaterdagvoormiddag 18 februari en donderdagavond 2 maart.

Schrijf je in op de VIP-lijst als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwe data. Zo krijg je als eerste de kans om je in te schrijven.

Glinster 🌟 Fonkel 🌟 Schitter 🌟 Straal

Ik wens jullie veel liefde, licht en vertrouwen,

Hartegroet,

Bieke

Toen ik van mezelf begon te houden

Wat zou liefde doen