Bieke Vermeulen - over mij - Bewustzijnscoach

No nonsens aanpak met de nodige humor en zelfrelativatie

Ik ben Bieke Vermeulen, geboren te Gent in het woelige jaar '68. Jongste van 5 en kind van gescheiden ouders. Op mijn 20ste verloor ik mijn moeder aan kanker.
Afscheid nemen, opnieuw beginnen, vergeven, loslaten en verbinden, het hoort bij het leven, met vallen  en opstaan. Ook ik heb het moeten leren.

Over mij - Ik geloof er in dat DROMEN kunnen uitkomen,als je de MOED hebt om ze na te jagen.

Na heel lang vluchten in het werk - vechten tegen vooral mezelf en een burn-out ging ik op zoek naar mezelf. Via LOOPBAANBEGELEIDING werd het me duidelijk dat ik mijn PASSIE moest volgen en schoolde me om tot Bachelor Maatschappelijk werk, Contextueel Counselor en Transformative Live Coach.

Ik geloof er in dat DROMEN kunnen uitkomen, als je de MOED hebt om ze na te jagen.

Ik ging toen ook in therapie want ik had nogal een hoog Drama Queen gehalte. Na jaren in het verleden turen en anderen de schuld geven van mijn miserie had ik het er echt wel mee gehad. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dus dat je de oplossing niet vindt als je in het probleem blijft hangen en het blijft (over)analyseren. Op een bepaald moment moet je gewoon stoppen met het wentelen in dat dekentje van zelfmedelijden en kijken naar wat er dan wél mogelijk is. Alé, je moet van mij niets hé, maar stop dan met zagen - want daar worden jij noch je omgeving gelukkig van.

Dus ja, ik ga niet mee in het drama want dat brengt je niet verder. Ik ga met je op zoek naar mogelijkheden. Met de nodige humor en zelfrelativatie.

Mijn grootste kracht is mensen "WAKKER" maken.

Ja, en dat doe ik door je soms even op je plek te zetten en een spiegel voor te houden. (zoals daarnet) Door mijn enthousiasme en het rotsvaste geloof dat er voor iedereen een weg is naar een gelukkig en betekenisvol leven blijf ik jou aanmoedigen. Ik daag je uit om te blijven zoeken naar jouw manier om het beste uit jezelf te halen. Via het proces van BEWUSTWORDING van je eigen aandeel ondersteun ik jou in het leren nemen van EIGEN VERANTWOORDELIJKHEDEN. Hierdoor kan jij steeds dichter groeien naar wie jij in essentie bedoeld bent te zijn.

Het is mijn MISSIE om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Dichter bij wie ze écht in essentie willen zijn. Het is pas als je leert leven vanuit jouw passie dat jouw leven écht betekenisvol wordt omdat je dan leert leven vanuit jouw hart!

Ben je benieuwd naar de professionele weg die ik heb afgelegd, bekijk dan mijn linked in profiel