De droom van Evi

Aan alle twijfelaars, sceptici en iedereen die het moeilijk heeft. Speciaal voor jullie deel ik hier mijn verhaal, leg ik een stukje van mijn ziel bloot.
Omdat ik er echt in geloof dat het de moeite waard is om jezelf een tweede, derde of zoveelste kans te gunnen.
Evi Yoga.jpg

Mijn verhaal bij Bieke begon in 2016. Ik was 31 jaar en diep ongelukkig. Zoals wel vaker gebeurt op die leeftijd, maakte ik voor mezelf de balans van mijn leven op en kon ik alleen maar constateren dat ik niet het leven leidde dat ik voor ogen had. Als prille twintiger had ik allerlei verwachtingen en dromen. Maar ik had het gevoel dat ik gefaald had en voelde me vooral enorm moe. Ik was in een burn-out terecht gekomen en was totaal de richting kwijt. Ik had er geen idee meer van wie ik was, waar ik voor stond en wat ik wilde. Het enige wat ik nog kon, was huilen
en op de bank liggen. Hoog tijd om hulp in te roepen dus! Zodoende kwam ik bij Bieke terecht. Wat was ik blij toen ik tijdens onze eerste afspraak mijn verhaal mocht doen. Eindelijk kon ik iemand vertellen over alle twijfels, schuldgevoelens, angsten, ... waar ik mee zat. Ze oordeelde niet, maar  luisterde begripvol. Na ons eerste gesprek werd meteen duidelijk dat er werk aan de winkel was. Bieke gaf me ruimte om te ventileren maar maakte me ook duidelijk dat ik zelf de touwtjes in handen had om de situatie te veranderen. Ze hielp me, niet door concrete kant-en-klare oplossingen te geven, maar door me de juiste vragen te stellen en me terug richting te helpen vinden. Dit is het grootste geschenk dat zij me heeft gegeven! Ik kreeg weer een idee van wie ik was en waar ik voor stond. Ze leerde me om breder te denken en te geloven in mijn eigen mogelijkheden. Dit verliep niet zonder ups en downs, maar ook daarvan leerde ik dat dit bij het leven hoort. Ik leerde dat er geen falen bestaat, enkel feedback. (Een hele opgave voor een perfectionist zoals ik maar ik oefen elke dag :-))
Voor het eerst sprak ik mijn droom uit, en nu anderhalf jaar later ben ik goed bezig om deze droom te realiseren. Ik gaf mijn toenmalige job op en ben
ondertussen aan de slag om een carrière als yogadocent uit te bouwen. Elke dag zet ik stappen om mijn droom te realiseren en uit mijn comfortzone te komen.
Ik heb weer een doel en heb me kunnen losmaken van de verwachtingen van anderen.

'Dream big. Start small. But most of all, start.' - Simon Sinek.

Gedicht van een klant

Gratis loopbaan-consult bij Den Doktoor