Gratis loopbaan-consult bij Den Doktoor

1x per maand ben ik te vinden bij Den Doktoor, zalig genietend van een heerlijke tas koffie of hartverwarmende gemberthee.

den doktoor.jpg

Den Doktoor is een gezellige koffiebar in de Gasthuisstraat 58 te Meerhout en wordt uitgebaat door de zussen Greet en Els in de voormalige dokterspraktijk van hun vader. Ze schenken er zorgvuldig gekozen en geselecteerde koffie en theesoorten. De sfeer is er gemoedelijk en de herinnering aan het dokterskabinet is nooit ver weg.

Den Doktoor ontstond uit een droom en de zoektocht naar wat ze nog wilden realiseren in hun leven. Vraagstukken waar ik dagelijks rond werk in mijn praktijk. Samen bieden we jullie de ruimte om ook jouw dromen te onderzoeken tijdens het maandelijkse loopbaan-consult.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende babbel

Samen staan we stil bij die loopbaanvraag waar je nu al zolang mee rondloopt. We onderzoeken welke stappen je nu al kan zetten. Op een vrijblijvende en laagdrempelige manier kan je met me komen kennismaken en ervaren wat een loopbaancoach voor jou kan betekenen.

Omdat niets zo belangrijk is als de persoon die jou begeleidt tijdens jouw zoektocht naar meer werk"geluk" kan je komen ervaren wie ik ben en waar ik voor sta. Zo kan je vragen stellen en afstemmen of jouw verwachtingen overeenkomen met hoe ik werk.

Verder krijg je alle algemene info rond loopbaanbegeleiding via loopbaancheques.

Inschrijven is niet nodig. Je bestelt je koffie aan de bar en je schuift bij me aan tafel. 

  • vrijdag 7 september 2018 - van 10u tot 12u

  • vrijdag 5 oktober 2018 - van 10u tot 12u

  • vrijdag 2 november 2018 - van 10u tot 12u

  • vrijdag 7 december 2018 - van 10u tot 12u

Den Doktoor - Gasthuisstraat 58 - 2450 Meerhout

Loopbaanbegeleiding is een specifieke vorm van jobcoaching, gesubsidieerd door de VDAB. Hierdoor kan je aan een zeer voordelig tarief  een persoonlijke begeleiding krijgen door een professionele coach. Elke 6 jaar heeft elke werknemer & zelfstandige recht op 2 loopbaancheques. Lees hier de voorwaarden en meer info
1 cheque is goed voor 4u coaching. Jij betaalt slechts 40€, de overheid legt 510€ bij exclusief BTW.

De droom van Evi

Wie wil jij worden later als je groot bent