Wie wil jij worden later als je groot bent

Wie of wat wou jij graag worden, later als je groot was... En nu je groot bent, en je kijkt naar je leven, wat schiet er dan nog van over van jouw droom?

later als ik groot ben.JPG

Ik wou graag archeoloog worden, later als ik groot was.
Op ontdekkingstocht gaan naar onbekend, onontgonnen gebied, om schatten te vinden. Grote & kleine schatten allemaal waren ze even waardevol, en het begon allemaal op dezelfde manier. Met een klein borsteltje op je knieën ergens heel geconcentreerd en vol verwondering, laagje per laagje het onbekende blootleggen. Met veel respect voor de geschiedenis en de eigenheid van de oorsprong.
 

En als ik daarop terugkijk, dan is het net dat wat ik doe.
Laagje per laagje, de schatten uit jouw onderbewuste blootleggen. Je dromen en verlangens terug onder jouw aandacht brengen. Je opnieuw vertrouwen geven in jouw mogelijkheden. Het geloof en de hoop dat ook jij een gelukkig en betekenisvol leven kan creëren, binnen jouw mogelijkheden.

De archeoloog in mezelf blijft ook mij uitdagen om steeds verder te zoeken naar wat het beste bij mij past.

Zo werk ik vanaf nu samen met ARCTURUS als erkend loopbaancentrum.
ARCTURUS is het opleidingsinstituut waar ik reeds 5 jaar opleiding volg en ik ben trots dat ik hen op deze manier mag vertegenwoordigen en jullie van daaruit kan inspireren.

Wil je graag ontdekken hoe ik jou kan ondersteunen bij deze zoektocht?

Schrijf je dan snel in voor de info sessie op zaterdag 21 april van 14u30 tot 16u

Naast de algemene info (wie, wat, waar, wanneer, waarom, hoe) kan je vooral komen kennismaken met mij als coach. Hoe ik werk, en hoe ik jou kan inspireren naar een gelukkige en betekenisvolle job. Je gaat naar huis met een beter zicht op waar je nu staat en waar de pijnpunten in jouw leven liggen.

Ik ont-moet je graag op 21 april om 14u30 gelieve hier in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt.

Kan je er nu niet bijzijn, noteer dan alvast zaterdag 26 mei van 10u tot 12u. Je kan je hier al inschrijven.

 

Gratis loopbaan-consult bij Den Doktoor

De droom van Glen