De droom van Glen

Glen.png

Mijn naam is Glen Van Rompay, en ik ben sinds een jaar ongeveer begonnen aan het pad naar mijn droom job: Bouwkundig tekenaar. Na een doorgedreven opleiding van 9 maanden bij CVO de verdieping te Heusden-Zolder had ik mijn diploma bemachtigd en kon ik aan de slag bij de mensen die mij de kans hadden gegeven om mezelf te bewijzen. Ondertussen ben ik nog een paar opleidingen verder binnen het bedrijf en heb ik een veelzijdige job waarbij ik als tekenaar kan bijspringen bij zowat elke functie.

Al toen ik in het middelbaar op de schoolbanken zat was er maar 1 richting/vak dat me echt boeide: Technisch tekenen. Ik wou hier dan ook mee verder gaan na mijn opleiding tot schrijnwerker/meubelmaker maar iets hield me tegen om te gaan voor wat ik echt wou. Deels was ikzelf het probleem, want ik had geen vertrouwen in mijn eigen kunnen om een hogere opleiding aan te gaan omwille van het feit dat ik "maar" een opleiding als schrijnwerker had genoten. Na een aantal jaar werd de drang naar mijn droom steeds harder, tot op het punt dat het lot mij een handje "hielp" : Ik kreeg op korte tijd enkele keren een kwetsuur aan mijn rug, en het werd duidelijk dat ik een andere richting uit zou moeten gaan om te kunnen blijven werken. Op die moment was ik vastberaden om eindelijk het diploma dat ik altijd wou te halen en mijn leven een heel andere wending te geven.

Na ons eerste gesprek herinner ik me vooral de manier waarop Bieke in het leven stond: Positief, en een no nonsense aanpak. Je hielp me vooral om de twijfels die nog in mijn hoofd spookten snel te verbannen en wees me op mijn sterke punten (en hielp me om de zwakkere punten aan te pakken).

Wie wil jij worden later als je groot bent

Als niets meer moet