De stap naar begeleiding hoeft niet groot te zijn

In onderstaande voorbeelden herken je jezelf waarschijnlijk.
Blijf hier niet mee rondlopen maar zet de eerste stap naar een gelukkiger leven.

 

Het is makkelijker als je het niet alleen moet doen. Lees hier wat dit voor anderen betekent heeft.

  • Je wilt meer uit je leven halen. Je bent op zoek naar wie je bent en waar je naartoe wilt zowel privé als op het werk.

  • Je voelt je onzeker, twijfelt aan jezelf en zou graag wat meer zelfvertrouwen ontwikkelen en assertiever worden.

  • Je hebt alles om gelukkig te zijn maar je bent het toch niet.

  • Je voelt je uitgeblust en hebt nergens zin in. Je bent op zoek naar de zin van jouw bestaan en hoe je die gevoelens van moedeloosheid overwint.

  • Je voelt je overvraagd en de druk op het werk wordt almaar groter. De combinatie met het gezin is steeds moeilijker te hanteren. Je hebt het gevoel dat je leeg gegeven bent.

  • Je hebt het gevoel dat er iets ontbreekt in je relatie maar weet je niet goed wat. Jullie lopen vaak tegen dezelfde dingen aan en je zoekt manieren om dit te doorbreken.

  • Je zoekt een plek om stil te staan bij je relatie, te ventileren over je relatie, de balans op te maken. Iemand die je helpt de dingen te herkaderen en stappen te zetten indien nodig.

  • Je zit in een crisis door verlies van een dierbaar iemand/ernstige ziekte of een nieuwe fase in je leven. Je wilt de dingen op een rijtje zetten, rouwen om je verlies en een nieuw evenwicht vinden.

  • Je bent op zoek naar meer voldoening en diepgang in de relatie met je partner, vrienden of collega’s. Je wilt leren omgaan met conflicten.

  • Je twijfelt over je relatie, over samen blijven of weggaan. Je hebt nood aan ondersteuningen een vertrouwenspersoon bij wie je in alle vrijheid op zoek kan gaan naar wat jij nodig hebt.

  • Je voelt je niet goed op je werk en wil samen met iemand jouw mogelijkheden verkennen. Je zoekt ondersteuning bij loopbaanoriëntering en het solliciteren.

  • Je weet wat je wilt maar toch is er iets dat je belemmert om je doel te bereiken. Je wilt hier meer zicht op krijgen en iemand die jou uitdaagd om die stappen te zetten die nodig zijn.

  • Je hebt het gevoel alleen te staan. Je zou graag wat steun krijgen uit je omgeving maar je wilt/kunt dat niet vragen.

  • Je zoekt een vertrouwenspersoon om je verhaal mee te delen, om je even te ondersteunen in een moeilijke periode om samen mee te sparren en zo zelf tot nieuwe inzichten te komen.

  • Je bent ervan overtuigd dat er meer in je leven zit (zou moeten zitten) maar je geraakt er niet alleen.

De gesprekken brachten me tot veel inzichten, je stelde me de vragen die ik mezelf niet stelde

De gesprekken brachten me tot veel inzichten, je stelde me de vragen die ik mezelf niet stelde

 
Het is mijn MISSIE om mensen dichter bij zichzelf te brengen.
Dichter bij wie ze écht in essentie willen zijn.
Het is pas als je leert leven vanuit jouw passie en verlangen dat jouw leven écht betekenisvol wordt omdat je dan leert leven vanuit jouw hart!

Voor loopbaangerelateerde vragen kan je bij mij terecht. Als loopbaancoach bij Arcturus begeleid ik je graag bij jouw zoektocht naar een zinvolle job! Jij betaalt slechts 80€ voor 8u coaching ipv 1330€. Alle info en voorwaarden vind je hier.

Als bewustzijnscoach begeleid ik je bij jouw zoektocht naar een betekenisvol leven vanuit je hart.
Vanuit mijn ervaring in het begeleiden van honderden mensen bij hun zoektocht naar een gelukkiger leven,
ontwikkelde ik een bewustzijnstraject in 4 stappen - Make up your MIND. Dit vormt de basis voor een betekenisvol leven vanuit je hart.

Wil je nog meer verdiepen dan nodig ik je uit om samen op zoek te gaan naar de Reis van jouw Ziel en wat jij hier te doen hebt op deze wereld.
Het uitgangspunt van dit zingevingstraject is dat iedereen hier op aarde is met een Missie. Om deze Missie te vervullen hebben we ook die Talenten meegekregen die ons daarin ondersteunen. Helaas weten veel mensen niet (meer) welke hun Missie is, en zijn ze onzeker wat hun Talenten betreft.

Wat is NLP

5 dingen waar veel mensen spijt van hebben op hun sterfbed