HAPPY cliënts

 

Ik was al een tijdje op zoek … ik vermoed dat ik mijn hele leven minder goed in mijn vel heb gezeten … Ik voelde me snel angstig, nam alles vrij persoonlijk. Ik was een vrij gevoelig persoon.

Mijn leven liep ook niet zo vlot. In mijn jeugd ging ik veel weekendwerken om mijzelf maar niet te moeten tegenkomen en ik kwam in een relatie terecht waarin ik mezelf verloor. In deze verwarrende tijd deed ik ook een actie waar ik moeilijk overheen kwam, laat staan dat ik mezelf voor deze actie kon vergeven. Ik zat erg diep en werd opgenomen. Ik had een lichte psychose werd later vastgesteld en ik volgde hier therapie voor. Uiteindelijk hebben mijn partner en ik toch voor een echtscheiding gekozen maar toen ik nadien alleen mijn weg moest vinden, liep ik al snel opnieuw verloren. Ik volgde opnieuw therapie en hoewel de psychologen alle moeite deden om me met psychotherapie zelfvertrouwen te laten krijgen ... ik was niet voldaan en viel vaak snel terug opnieuw in een ‘middelmatig en depressief gat’. Ik had er eigenlijk meer dan genoeg van.

Na weer een moeilijke periode van veel gedachten en negatieve gevoelens ging ik toch terug op zoek. Ik zocht via internet deze keer naar ‘iets anders’ en kwam terecht bij Bieke.

Bieke gaf me een warm welkom. Ze gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om mijn diepste gevoelens te vertellen. Ze voelt mensen heel goed aan.

Bieke werkt daarnaast ook praktisch. Ze tekende samen met mij mijn pad uit en waar ik uiteindelijk wilde geraken. Ze deed me de suggestie om een dagboek bij te houden en via bepaalde methodes liet ze me kijken naar mijn verleden en hiervan loskomen. Ze liet me ook vrede sluiten met de personen rondom me en gaf me zo de mogelijkheid om mezelf beetje bij beetje te kunnen vergeven.

Bieke geeft ook wijsheden door. Ze maakt hier tekeningen bij en daardoor lijkt het alsof je in de klas terecht komt, maar dit keer dingen leert, die je leven beter maken, die je dichter bij jezelf brengen en leren hoe je de weg van je hart kan volgen. Bieke leert hoe jij je eigen roer in handen kan nemen.

Omdat ik nogal vaak in paniek raakte en daardoor vaak weer helemaal in een negatief spiraal terecht kon komen, liet Bieke me kennismaken met een methode, waarbij ik mezelf steeds terug in balans kan brengen en daarna weer verder kan wandelen.

Ik zie Bieke als een soort van engel op mijn pad. Ik weet niet waar ik nu zou staan zonder haar. Ze heeft mijn leven beter gemaakt en heeft me gegeven wat ik echt nodig had!

Leen, 40 jaar


Bedankt lieve schat, voor alles wat je voor mij hebt gedaan en betekent. Ik ben terug een MENS geworden in plaats van een samenhangsel van verdriet, ongeluk, onzekerheid, wantrouwen en ellende.

Lieve Bieke,

Niet alles loopt altijd zoals verwacht en dat heb ik onlangs nog mogen ervaren. De reden waarom ik je dit schrijf is omdat jij mij ondertussen heel goed kent. En omdat je weet dat ik vroeger totaal verlamd van schrik, paniek en ontreddering zou geweest zijn en dat gedurende uren of soms dagen.  Je hebt me tijdens de coachingsessies enorm geholpen met o.a. de LOVE method en het ABC van ontstressen.  Je weet ook nog dat ik tijdens onze eerste contact destijds heb gezegd dat ik niet openstond voor "zweverig gedoe" en "van die rare technieken en dinges".

Wel lieve Bieke, je hebt me niet alleen klaar en duidelijk en zonder gezweef met mijn voeten terug op de grond gezet, maar je hebt me ook mijn goesting teruggegeven om met die twee voeten voluit terug in een hoopvolle en fijne toekomst te stappen!  En toen ik vorige week nog maar eens geconfronteerd werd met de gemeenheid die sommige mensen nu eenmaal bezitten, heb ik mijn kaartje met het ABC van ontstressen genomen en zelf deze LOVE method toegepast.  En.... het is wonderwel GELUKT! 

In plaats van een hoop wraakplannen te krijgen en verdrietig en boos en reddeloos en paniekerig te zijn, heb ik het achter mij kunnen laten en ben ik heel rustig en gelukkig geworden van de gedachte dat ik tot een andere categorie mensen behoor.  Ik hoop dat ik heel binnenkort de draad die mij nog met hen verbindt volledig kan doorknippen.  En dan lacht de toekomst mij toe, dat weet ik zeker!

Bedankt lieve schat, voor alles wat je voor mij hebt gedaan en betekent.  Ik ben terug een MENS geworden in plaats van een samenhangsel van verdriet, ongeluk, onzekerheid, wantrouwen en ellende. 

Ik stuur je een heel dikke knuffel verpakt in eindeloos veel bedankstrikjes! En ik hou je zeker op de hoogte!

An 51 jaar


In 2016 viel ik uit met een burn-out. Na twee maanden 'wachten' op genezing, besefte ik dat ik hulp nodig had. Wat zag ik daar tegenop!

Ik wilde gewoon terug 100% in de wereld staan: op het werk, thuis en bij mijn vrienden.

Lieve Bieke, je hebt me ongelofelijk geholpen om zicht te krijgen op de oorzaak van mijn problemen en wat ik hier zelf aan kan doen. Ik ben sinds 1,5 jaar terug voltijds aan het werk en voel me gelukkiger dan ooit. Vreemd genoeg kon ik in het begin niet antwoorden op de vraag: 'Wat wil jij? Wat maakt jouw gelukkig? Toen ik erachter kwam wàt dat was, leerde jij me hoe ik dat kon bereiken. Ik ben echt bevrijd van mijn eigen 'verkeerde' denken en heb er een betere manier van denken voor in de plaats kunnen zetten. Ik geloof dat het moet 'klikken' met een vertrouwenspersoon en dat was met jou direct een schot in de roos. Ik ben je enorm dankbaar om me de 'tools' en het inzicht in handen te geven, om mijn leven zoveel eenvoudiger te maken.

xxx Suzy 51 jaar


Soms heb je een laddertje nodig om uit een put te geraken, soms leer je zelf dat laddertje te maken

Toen ik een poosje geleden op professioneel vlak heel diep in de put zat, ging ik op zoek naar oplossingen. Alles zou ik aangrijpen om ervoor te zorgen dat de put opgevuld zou worden.

Uiteindelijk kwam ik op jouw site terecht, Bieke. Na wat mailverkeer werd mij duidelijk dat een persoonlijk traject voor mij goed zou zijn. Ik twijfelde nog even over de kostprijs, maar dat bleek achteraf zeker niet terecht.

De gesprekken verliepen vlot en er gepersonaliseerd. Vertelde ik een verhaal, dan ging jij daarop in om het gedrag van de anderen te verklaren.
Na 4 sessies was het voor mij duidelijk: deze stap die ik zette was nodig. Ik ben uit de put geraakt, heb een handleiding om zelf een ladder te maken als ik er nog eens in zou klauteren. Naast de spreekwoordelijke put heb jij een even spreekwoordelijke berg gebouwd waar ik nu op sta te genieten van wat voorheen nog een blok aan mijn been was.

Dank je wel, Bieke, je hebt dat super gedaan!

-Patrick-


Ik ben door jou bewust geworden dat ik anders moet gaan denken en dat dan nog op een leuke en ontspannen manier!

Enkele maanden geleden stapte ik naar Bieke toe. Ik kwam toen net uit een relatie. En die relatie, heeft me toen laten inzien dat er iets mis was met mijzelf. Ik dacht bij mezelf, waarom loopt het nu weer mis? Maar ik wist dus totaal niet hoe ik dit probleem moest gaan oplossen! Samen met Bieke, zijn we gaan zoeken naar het probleem. Door naar mijn verhaal te luisteren en door haar ervaring als coach. En dat, dan nog eens op een leuke en ontspannen manier. Ik ben toen beginnen inzien en bewust worden, dat IK anders te werk moest gaan. Anders denken! Haar tips en visie, hebben mij terug op het juiste pad gebracht. Ik heb nu een duidelijker beeld van wat ik zoek en van wat ik nodig heb, om gelukkig te zijn. Bedankt daarvoor Bieke.

-Jo-


Bieke, je hebt me sterker gemaakt en doen inzien dat ik wel de moeite ben om door te gaan!

Lieve Bieke,
Enkele maanden terug zag ik de zin van mijn leven niet meer, toch ging ik op zoek naar iemand die me kon helpen! Ik kwam te recht bij JOU toen nog in Scherpenheuvel gelukkig nu ook in Geel! Het eerste gesprek was al raak en ik voelde meteen: dat is de persoon die mij de energie kan geven om verder te vechten!
Na enkele weken voelde ik me al een stuk sterker en heb ik de workshop “Boost je zelfvertrouwen” bij jou gevolgd! Ja, dat was het wat ik nodig had, ik voelde jouw positieve energie bij mij groeien……en wist dat dit goed was!

Bieke je hebt me sterker gemaakt en doen inzien dat ik wel de moeite ben om door te gaan!

Ik ben je ontzettend dankbaar voor alle krachtige woorden, het gevoel en de open blik die je me gegeven hebt!
Wij zien elkaar zeker weer op een van je volgende workshops!
Bedankt!

-Michèle-


Hoi Bieke,
Zoals afgesproken zou ik je nog laten weten hoe het ondertussen met mij gaat en of ik mijn weg gevonden heb.

Na onze gesprekken heb ik ervoor gekozen om een tijdje bewust niet te solliciteren en te genieten van mijn gezin.   Ik heb zo de ruimte gekregen om verschillende mogelijkheden te bekijken en af te wegen. Zo heb ik een tijd lang overwogen om een opleiding verpleegkunde of medisch pedicure te volgen om dan later zelfstandige te worden. Mijn ideeën gaven duidelijk aan dat ik met mensen wou blijven werken en het, soms toch wel harde, bedrijfsleven achter mij wou laten maar aangezien het zelfstandige leven mij afschrikte heb ik beslist dat ik graag in de non-profit sector aan de slag wou.

Ondertussen ben ik van start gegaan in een woonzorgcentrum als administratief medewerker met een heel afwisselend (en leuk) takenpakket. Deze omgeving is totaal niet te vergelijken met waar ik vandaan kom maar ik geloof er echt in dat dit ideaal is voor mij. Ik werk 28uren per week in een uurrooster dat perfect afgestemd is op de shiften van mijn man zodat er telkens opvang voor ons zoontje is en ik toch nog voldoende tijd heb voor het huishouden.

Na een heel onzekere periode met veel ups en downs ben ik er nu heel zeker van dat dit alles het beste is wat mij kon overkomen omdat ik nu mijn droomjob heb gevonden en de balans tussen werk en privé zoveel beter is geworden. Daarom deze mail met een welgemeende dankjewel om mij te doen inzien dat het zo niet meer verder kon,  om mij te helpen de stap naar ontslag te durven zetten en om mij sterker te maken voor de opmerkingen van de buitenwereld.
Bedankt voor alles!


Ik vind het werk dat je doet van IMMENS groot belang en ik vind dat je dat FANTASTISCH doet!! 

Ik wil je graag bedanken voor de wijsheid die je mij hebt meegegeven! Het is alsof er een stuiterballetje in beweging is gekomen in mijn leven die alleen maar meer kracht krijgt bij elke nieuwe impuls die op het pad komt. Ik sta sterker dan ooit in mijn leven, ben me erg bewust geworden van hoe zeer een mens wordt aangestuurd door zijn onderbewustzijn en heb de kracht om zelf te kiezen welke zaken ik aantrek in mijn leven.

Het gaat op veel vlakken in mijn leven goed en ik durf groots te dromen. Ik wilde je ook nog vertellen dat ik sinds enkele maanden een zeer fijne man heb leren kennen. Hoe fijn om een diepgaande, spirituele connectie met iemand te kunnen aangaan.


Lieve Bieke, Als ik vanmorgen wakker werd dacht ik er aan hoeveel je voor mij betekent hebt dit jaar! Ik zat in mei nog in zak en as en nu ben ik elke morgen blij dat ik aan mijn dag kan beginnen en ben blij met alles wat op mijn pad komt, ik weet dank zij jou dat ik positief moet denken dat wist ik vroeger ook, maar deed het niet altijd, het lukte me gewoon niet, NU wel. Als het even niet goed met me gaat weet ik de juiste woorden te vinden die dat rode manneke in mijn hoofd wegduwen en er een groen van maken! Dank hiervoor!

Na de MasterMind reeks wist ik heel goed waar ik naar toe wou met mijn leven, maar ook waar de knelpunten zaten

Niet dat ik plannen heb om één of andere conference te houden of me wil vergelijken met iemand als Geert Hoste, maar zo op het einde van het jaar terugblikken op het afgelopen jaar, is iets waarmee ik me wel kan bezighouden. 

2015 is begonnen met erg drukke tijden zowel privé als op het werk. Maar met allerhande lapmiddeltjes zoals een nieuw kleedje, een beurt bij de kapper en af en toe wat schmink probeer je te stralen op kerstfeestjes, nieuwjaarsrecepties, … Noch ikzelf noch mijn omgeving zagen aankomen wat 2015 verder in petto had voor mij.  Signalen die door je lichaam gegeven worden om het even rustiger aan te doen werden genegeerd want… ik ‘moet’ dit en ik ‘moet’ dat want wie zou het anders doen,… men rekent op mij….  Totdat je lichaam er dan zelf de rem op zet… Een zware longontsteking samen met een dubbele hernia en serieuze tekenen van een burn-out kluisterden me 10 dagen aan een ziekenhuisbed en nadien nog een hele revalidatie thuis. Ik snakte letterlijk naar adem en mijn ‘rugzak’ bleek te zwaar…  De lessen ‘Loslaten’ hebben we zo echt wel gekregen ;-)

Een lieve collega kwam op ziekenbezoek en bracht een cadeautje mee: een heel mooi schriftje en een pen. Een andere collega raadde me de Master Mind-reeks bij Bieke aan.  En zo maakte ik (met mijn schriftje) kennis met Bieke en een 12-tal ‘lotgenoten’.  Ieder had zijn eigen verhaal, maar zo verwonderlijk, bijna altijd kwamen dezelfde lessen naar boven! Er werden zo veel persoonlijke verhalen op tafel gelegd waarvan ik telkens mee de vruchten van plukte. Een wijsheid hieruit, een levensles daaruit,…  Enorm verrijkend!

Na de Master Mind-reeks wist ik heel goed waar ik naar toe wou met mijn leven, maar ook waar de knelpunten zaten.  Maar hoe?  Welk pad zou ik kiezen??  Een aantal persoonlijke sessies met Bieke alleen brachten me steeds weer dichter bij mijn doelen.  Een spiegel voorhouden, de juiste vragen op de juiste momenten, verhelderende inzichten, een rijkende hand en een warme persoonlijkheid die als het ware vlak naast je loopt om vertrouwen te geven in die nieuwe weg die je inslaat!  Een echte aanrader!                                          

Als mens vinden we het normaal dat we investeren in onze fysieke gezondheid: we gaan allemaal naar de dokter, tandarts, gynaecoloog of andere specialisten.  Maar investeren in je mentale gezondheid is minstens even belangrijk! Ook dat inzicht heb ik ondervonden.

Het jaar is bijna om en ondanks de pijn, ellende en verdriet van het begin van het jaar, kijk ik terug naar 2015 als een heel waardevol jaar!  2015 was het jaar van de Geit.  Toeval of niet…  ik ben een Geit, tegelijk een Ram die heel graag bokkenpootjes lust en aardig wat bokkensprongen gemaakt heeft.  Maar deze Geit blaakt weer van de energie!

Heel hartelijk bedankt en allicht tot nog ‘ns op één van je workshops!

-Katrien-

Zonder te oordelen laat Bieke je inzien waar je vastloopt met je gedachten

Heb je het gevoel vast te zitten in je leven? Zonder te oordelen laat Bieke je inzien waar je vastloopt met je gedachten. Ze geeft je de kracht om je leven in handen te nemen en het te sturen naar waar jij het wil.  Je toekomst bepaal je zelf en Bieke geeft je enkele tools om dit voor elkaar te krijgen.
Bedankt

-Stefanie-


Bieke, dikke dank je wel om op die ontzettend korte tijd er voor te zorgen dat ik opnieuw anders kijk naar het leven. Het kan echt heel mooi zijn!

Stress…. Cirkeltjes denken…. Drama queenen…. Wentelen in je eigen zogenaamde miserie… Halfvol glas…

Niks ergs. Geen zware drama’s. Tot het je leven begint te beheersen en je als een grommelend monstertje je dagen begint te slijten.

Het overkwam mij. Gelukkig heb ik alle vooroordelen over therapie en coaching (nee, je bent niet mentaal gestoord en je hoort niet thuis in een instelling) overboord gegooid en heeft het lot mij bij Bieke gebracht.

Op een maandagavond, ergens einde maart, had ik mijn eerste afspraak. Met lood in mijn schoenen trok ik richting Scherpenheuvel. Ik had me voorgenomen geen tweede afspraak te maken als er een dame zou opendoen die in lange gewaden en naar wierook ruikend haar bezemsteel in de hoek van de kamer zou parkeren. Kan ik dan meteen weer vertrekken? Nee, dat kan niet. Dus gewoon geen tweede afspraak. Dat was de deal met mezelf. Dit en een heel lijstje aan te bespreken onderwerpen. Zo veel mogelijk moest ik vertellen op een zo kort mogelijke tijd, anders kan ‘die vrouw’ misschien denken dat ik inefficiënt was.

Er viel een grote last van mijn schouders toen er een vlotte madam de deur opendeed die mij gewoon even mijn verhaal liet doen. Tegen dat mijn waslijst afgewerkt was, was ‘mijn’ tijd al lang voorbij. “Geen probleem. Dit gebeurt wel vaker bij een eerste gesprek. “

Van een eerste kwam een tweede en een derde en een vierde en een vijfde en een zesde gesprek. Om de 14 dagen. Ik keek er naar uit. Ik voelde me rustiger worden en het voelde zo goed dat er iemand gewoon even een spiegeltje voor mijn neus hield en er uitleg bij kon geven. Ik wilde het glas halfvol, Bieke stelde voor om de waterkraan open te draaien en het te vullen. Simpel toch?

Na zes gesprekken, zo’n kleine drie maanden (!!) later, voelde ik mij terug wie ik lang geleden was. De mallemolen boven in mijn hoofd die dag en nacht draaide en draaide en draaide staat nu eindelijke stil. En ja, ik val wel eens terug op mijn automatische piloot. Maar op die korte tijd heeft Bieke mij gewoon geleerd dat te aanvaarden en er mee om te gaan.

Dit heeft geresulteerd in minder spanningshoofdpijn. Mensen rondom mij zijn terug veel vrolijker. Ik hoef niet per se nog vanalles. Ik heb terug tijd. Nochtans met dezelfde job, met hetzelfde huishouden en met dezelfde 24 uur per dag.

Als mijn auto een groot onderhoud nodig heeft, ga ik naar de garage. Als ik er eentje nodig heb, ga ik naar Bieke. Money well spent!

Dus Bieke, dikke dank je wel om op die ontzettend korte tijd er voor te zorgen dat ik opnieuw anders kijk naar het leven. Het kan echt heel mooi zijn!

-Peggy-

Dag Bieke
Ik wil je eventjes via deze weg nog bedanken voor hoe je me elk gesprek nieuwe inzichten gaf/geeft en deze op korte en lange termijn heel wat veranderen.

Eentje daarvan is het geloven in hoe dingen zomaar op je pad kunnen komen en dit met twee handen grijpen. En ook durven springen in het duister en je gevoel durven volgen. Ik merk hoe ik meer voorbij angsten ga en hoe ik telkens, bij elk proces, elk "schilleke" van de ui, meer en meer angsten en onzekerheden kan loslaten (hoewel ik wel besef dat er nog veel schillekes zijn). Na ons gesprek ben ik door een heel proces gegaan rond angsten (ivm de gesprekken, relatie ouders en coaching) om er veel zelfzekerder uit te komen. Voel me veel zelfzekerder in het naar buiten komen als coach. En ik heb nu ook een tweede job gevonden als opvoedster. Iets heel anders dan ik voorheen al gedaan heb. Het viel maandag uit de lucht, mijn gevoel zei "dit is het" en ik mag dinsdag beginnen. Een hele uitdaging en out of comfortzone en ik zie het helemaal zitten. Toen dacht ik meteen

"als ik nu niet had geweten wat Bieke me allemaal geleerd heeft, dan zou ik deze sprong waarschijnlijk niet durven wagen..."

Dus.. Dankuwel Bieke!!


En het grappige, na de 6e sessie was ik degene die lachend buiten ging

In oktober kreeg ik via de huisarts het label " burn-out", ik was op, energiepijl stond op 0, de zin in het leven was er niet meer.
Het enige wat ik nog kon was wenen en hopen dat de dagen snel voorbij zouden gaan. Ik had het gevoel dat ik alleen stond en dat niemand begreep wat er met me aan de hand was. Woorden als, tijd heelt alle wonden en rust voor mezelf hielpen niet dus ging ik ten rade bij de huisarts.

de huisarts verwees me door naar Bieke, tijdens ons eerste gesprek was het toevallig iemand die net naar buiten wandelde metgrote lach. Bij mezelf dacht ik, dit wordt ik nooit meer. Mijn passie in het leven is weg en komt nooit meer terug, hoe kan ik zo viaeen coach terug zo lachen ? Maar de warme en zachte woorden van Bieke deden deugd en gaven me langzaam moed. Tijdens de sessies gingen we samen op zoek naar wat mijn systeem zo heeft doen blokkeren en hoe we stap voor stap terug aan de slag konden gaan naar wat en wie ik wilde zijn.

Nu na de 6 sessies heb ik terug de zin in het leven en heb terug zin om werk te zoeken. Er zijn dingen die moeilijker gaan dan ervoor, maar door de sessies met Bieke en haar aanpak heb ik wel het gevoel dat ik mindere dagen beter kan plaatsen en een juiste manier vind om hierop te reageren met zowel psychisch als fysisch. En het grappige, na de 6e sessie was ik degene die lachend buiten ging.

-Lisa 23 jaar-


Bieke, ik hou je op de hoogte hoe het verder met me gaat en ik stuur zeker mensen naar jou door want ik vind u een topmadam en een zeer goede coach!


Ik miste nog een laatste duwtje. De flyer van Bieke haar workshop, BOOST JE ZELFVERTROUWEN, verscheen op het juiste ogenblik

Ik heb het gevoel dat mijn leven altijd een zoektocht geweest is. Ik wist nooit goed waar ik naartoe wilde, wie ik was, bij wie ik behoorde, wat er van mij verwacht werd, voor wie ik eigenlijk leefde,… Depressie, burn-out, en laag zelfbeeld tot gevolg.
Tot ik mijn zinnen volledig op de persoonlijke ontwikkeling zette. En ik bedoel wel echt volledig, want ik heb de laatste 15 jaar op verschillende tijdstippen en met verschillende intenties wel bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling, maar nooit zo intensief zoals nu. Dat maakte dat ik ook steeds bleef ronddraaien op een rondpunt en nog steeds niet goed wist welke afslag ik zou nemen. Helemaal niet goed voor mijn zelfvertrouwen.  
Vanaf vorig jaar heb ik me dus volledig op persoonlijke ontwikkeling gericht en wist waar ik naartoe wilde, ik wist ook hoe ik het zou verwezenlijken, ik kwam tot besef dat ik voor mezelf moest beginnen leven, … Alles ging de juiste richting uit, behalve mijn zelfbeeld. Daar was ik nog serieus mee aan het worstelen. Ik miste nog een laatste duwtje. De flyer van Bieke haar workshop verscheen op het juiste ogenblik. Ik heb me meteen ingeschreven en ben actief aan de slag gegaan met alles wat we meekregen. Het resultaat heeft geloond. Een boost in mijn zelfvertrouwen, een zaak opgestart, meer vreugde en plezier in mijn leven.
Thanks Bieke en de rest van de groep. Het is een ongelofelijke meerwaarde in mijn leven.

-Groetjes Karen-


Bieke, je hebt een inspirerend effect gehad op mij

Een tijdje geleden kwam ik bij jou binnen als iemand die de weg, het noorden in zijn leven en zichzelf wat was kwijtgespeeld.
Samen zijn we dan een zoektocht naar mijn innerlijke krachten, overtuigingen en gevoelens gestart.
Jouw subtiele vragen, opmerkingen, positieve ingesteldheid en adequate toelichtingen bij elke stap die ik nam, hebben ervoor gezorgd dat ik nu, zeven maanden later, terug dicht bij mezelf sta.
Ik heb mijn oude ik teruggevonden, sterker nog, een verbeterde versie ervan!

Bieke, bedankt om gedurende dit ganse traject aan mijn zijde te staan. Je hebt een inspirerend effect gehad op mij.
Groeten,

-Johan-


Bieke was lange tijd mijn lichtje in de duisternis

Gesprekken met haar maakten mij duidelijk dat het leven nog wel zin had en dat het zeker en vast de moeite was om vol te houden, want betere tijden kwamen er aan. Steun, moed en kracht kreeg ik van haar en alles ging stilletjes aan beter. Nu heb ik mijn leven terug, voor een groot deel dankzij haar.
Lieve Bieke, dankjewel voor alles...

-Dorien-


Wanneer je het Noorden een tijdje kwijt bent, volg dan zeker de wegwijzer of het pad naar Bieke

Via deze weg en deze begeleiding, neem je - met wat hulp - de verdere stappen in je eigen leven. Bieke helpt jou, door haar inzichten, terug op het juiste en zelfgekozen pad, daar waar jij naartoe wil. Je gaat samen met en door haar input nadenken over dingen waar je zelf nooit stil zou bij staan. Met haar doordachte tips en verschillende visies ben je in staat om over je levensweg na te denken. Even stilstaan is in zekere zin vooruitgaan want jij kiest, jij staat aan het roer, jij neemt de beslissing. Ik heb ontdekt dat het menselijk brein heel krachtig is dus bepaal je gedachtegang en zeg JA tegen het leven. Ga de uitdaging van jouw leven aan!
Dankjewel Bieke,

-Sara-


Bedankt om samen met mij de moeilijke tijden te hebben doorstaan

Bieke,
Bedankt om samen met mij de moeilijke tijden te hebben doorstaan. Je liet me inzien wat en wie belangrijk is in mijn leven. Elke keer voel ik me beter en beter na een gesprek met jou. Nu ben ik klaar om alleen verder te gaan.

-Vanessa-


Het is wel mijn levenspad maar ik sta er niet alleen, we staan er samen

Het leven is mooi en we krijgen alles mee om ervan te kunnen genieten maar vaak (of zo was het voor mij toch) komen er obstakels tussen die een afdruk laten op ons en deze kunnen we dan niet meer loslaten.  Loslaten… zo moeilijk! Ik zocht zo hard naar antwoorden, analyseerde alles tot in het oneindige maar toch had ik het gevoel dat ik niet vooruit ging. Ik zag het bos tussen de bomen niet meer maar nu…
nu sta ik korter bij mezelf dan ooit tevoren en het is als een gevoel van thuiskomen en dat heb ik te danken aan Bieke.
Voor mij betekenen mijn Nlp-momenten pure innerlijke groei in een warme en vertrouwde omgeving met een hartelijke coach!
Het is wel mijn levenspad maar ik sta er niet alleen, we staan er samen.
Dank U!

-Cynthia-