Loopbaan begeleiding

Vraag jij jezelf af of loopbaanbegeleiding iets voor jou is?
Doe dan hier de test van de VDAB.’m

Loopbaanbegeleiding is een specifieke vorm van jobcoaching, gesubsidieerd door de VDAB. Hierdoor kan je aan een zeer voordelig tarief  een persoonlijke begeleiding krijgen door een professionele coach. Elke 6 jaar heeft elke werknemer & zelfstandige recht op 2 loopbaancheques.
1 cheque is goed voor 4u coaching. Jij betaalt slechts 40€, de overheid legt 510€ bij exclusief BTW.

Arcturus loopbaanbegeleiding reikt verder dan zoeken naar een nieuwe werkgever of oplossingen zoeken bij ontevredenheid op de werkvloer. Talenten in kaart brengen, energierijke beslissingen nemen, openbloeien in de job, werken aan effectieve communicatie, stressvermindering en burn-out voorkomen, kiezen voor bewustzijn, zijn mogelijke thema’s waarrond we samen kunnen werken.
Al meer dan 5 jaar volg ik binnen Arcturus verschillende langdurige opleidingen en zet tijdens mijn begeleidingen hun gedachtegoed neer.

Als Arcturus loopbaancoach kader ik je professionele activiteiten binnen het grotere geheel van bewustwording en persoonlijke groei. We gaan samen op zoek hoe jouw job een expressie kan zijn van jouw unieke zelf. Dit doen we door jouw kwaliteiten, passies en waarden te ontdekken. Zo kan je een leven neerzetten dat voor jou betekenisvol is. Ik ondersteun je om zelfbewust jouw persoonlijke loopbaandoel op te stellen. Door de juiste acties uit te stippelen, leer je stap voor stap hier krachtdadig mee aan de slag te gaan.

Arcturus kent me als een gedreven, spontaan en enthousiast iemand die mensen in beweging brengt. Zelf maakte ik een carrière-switch op mijn 37ste. Via loopbaanbegeleiding  ging ik op zoek naar mijn passie en schoolde me om tot Bachelor Sociaal Werk & contextuele counselor. In 2013 starte ik mijn opleidingen binnen Arcturus, ik begon met de basis, Master Practitioner NLP gevolgd door Transformative Life Coach, Hartcoherentie en Numerologie.

Ik geloof erin dat er voor iedereen een weg is naar een gelukkig en vervuld leven, het is de uitdaging om te blijven zoeken wat dit voor jou kan betekenen. Als Loopbaanbegeleider ga ik samen met jou op zoek naar jouw “waarom”. Wat geef jouw leven zin en betekenis? Wie wil jij in essentie (geweest) zijn? Waar geloof je in? Ik leer jou op een andere manier naar de dingen kijken zodat er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Hierdoor neem je steeds meer het stuur en de verantwoordelijkheid van jouw leven in eigen handen. Je ontdekt jouw passies en talenten en komt steeds dichter bij jezelf waardoor je leert leven vanuit jouw hart!

GRATIS Loopbaan-consult

1x per maand ben ik te vinden bij Den Doktoor, zalig genietend van een heerlijke tas koffie of hartverwarmende gemberthee. 

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende babbel

Samen staan we stil bij die loopbaanvraag waar je nu al zolang mee rondloopt. We onderzoeken welke stappen je nu al kan zetten. Op een vrijblijvende en laagdrempelige manier kan je met me komen kennismaken en ervaren wat een loopbaancoach voor jou kan betekenen. 

Omdat niets zo belangrijk is als de persoon die jou begeleidt tijdens jouw zoektocht naar meer werk"geluk" kan je komen ervaren wie ik ben en waar ik voor sta. Zo kan je vragen stellen en afstemmen of jouw verwachtingen overeenkomen met hoe ik werk.

Verder krijg je alle algemene info rond loopbaanbegeleiding via loopbaancheques.

Inschrijven is niet nodig. Je bestelt je koffie aan de bar en je schuift bij me aan tafel. 

Momenteel staan er geen loopbaanconsulten op de agenda

Den Doktoor - Gasthuisstraat 58 - 2450 Meerhout

ga naar de website van Arcturus

ga naar de website van Arcturus

naar info VDAB

naar info VDAB