GRATIS info sessie

Niets is zo belangrijk als de persoon die jou begeleidt tijdens jouw zoektocht. Je geeft jezelf bloot tijdens zo een proces en dat kan alleen maar als jij jezelf goed en veilig voelt.
Daarom deze GRATIS info sessie!
Naast de algemene info (wie, wat, waar, wanneer, hoe) kan je vooral komen ervaren wie ik ben en waar ik voor sta. Zo kan je afstemmen of jouw verwachtingen overeenkomen met hoe ik werk.
We doen ook samen een oefening, zo wandel je buiten met een beter zicht op hoe het nu is, waar de pijnpunten zitten en wat een eerste stap is naar verandering.
Inschrijven verplicht want de plaatsen zijn beperkt.
Naam *
Naam
infosessie *
Inschrijven is verplicht want de plaatsen zijn beperkt

Loopbaan begeleiding

Vraag jij jezelf af of loopbaanbegeleiding iets voor jou is?
Doe dan hier de test van de VDAB.

Loopbaanbegeleiding is een specifieke vorm van jobcoaching, gesubsidieerd door de VDAB. Hierdoor kan je aan een zeer voordelig tarief  een persoonlijke begeleiding krijgen door een professionele coach. Elke 6 jaar heeft elke werknemer & zelfstandige recht op 2 loopbaancheques.
1 cheque is goed voor 4u coaching. Jij betaalt slechts 40€, de overheid legt 510€ bij exclusief BTW.

Arcturus kent me als een gedreven, spontaan en enthousiast iemand die mensen in beweging brengt. Zelf maakte ik een carrière-switch op mijn 37ste. Via loopbaanbegeleiding  ging ik op zoek naar mijn passie en schoolde me om tot Bachelor Sociaal Werk & contextuele counselor. In 2013 starte ik mijn opleidingen binnen Arcturus, ik begon met de basis, Master Practitioner NLP gevolgd door Transformative Life Coach, Hartcoherentie en Numerologie.

Ik geloof erin dat er voor iedereen een weg is naar een gelukkig en vervuld leven, het is de uitdaging om te blijven zoeken wat dit voor jou kan betekenen. Als Loopbaanbegeleider ga ik samen met jou op zoek naar jouw “waarom”. Wat geef jouw leven zin en betekenis? Wie wil jij in essentie (geweest) zijn? Waar geloof je in? Ik leer jou op een andere manier naar de dingen kijken zodat er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Hierdoor neem je steeds meer het stuur en de verantwoordelijkheid van jouw leven in eigen handen. Je ontdekt jouw passies en talenten en komt steeds dichter bij jezelf waardoor je leert leven vanuit jouw hart!

Arcturus loopbaanbegeleiding reikt verder dan zoeken naar een nieuwe werkgever of oplossingen zoeken bij ontevredenheid op de werkvloer. Talenten in kaart brengen, energierijke beslissingen nemen, openbloeien in de job, werken aan effectieve communicatie, stressvermindering en burn-out voorkomen, kiezen voor bewustzijn, zijn mogelijke thema’s waarrond we samen kunnen werken.
Al meer dan 5 jaar volg ik binnen Arcturus verschillende langdurige opleidingen en zet tijdens mijn begeleidingen hun gedachtegoed neer.

Als Arcturus loopbaancoach kader ik je professionele activiteiten binnen het grotere geheel van bewustwording en persoonlijke groei. We gaan samen op zoek hoe jouw job een expressie kan zijn van jouw unieke zelf. Dit doen we door jouw kwaliteiten, passies en waarden te ontdekken. Zo kan je een leven neerzetten dat voor jou betekenisvol is. Ik ondersteun je om zelfbewust jouw persoonlijke loopbaandoel op te stellen. Door de juiste acties uit te stippelen, leer je stap voor stap hier krachtdadig mee aan de slag te gaan.