Wat is LIVE THE CONNECTION

LIVE THE CONNECTION is een eenvoudige manier om je beperkende overtuigingen te herprogrammeren en zo een liefdevol leven te creëren in verbinding met jezelf en je omgeving.

Voor mij is LIVE THE CONNECTION de ontbrekende sleutel waar ik al zolang naar op zoek was.

Ik mag me sinds oktober 2017 met enige trots Professionele LIVE THE CONNECTION Coach noemen (toen nog The Love Method). Ik vertel je er hier graag iets meer over.

Als LTC coach beschik ik over tools om snel en eenvoudig beperkende overtuigingen te herprogrammeren zonder in de pijn te moeten duiken

Als LTC coach beschik ik over tools om snel en eenvoudig beperkende overtuigingen te herprogrammeren zonder in de pijn te moeten duiken

Hoe goed ik ook bewust werd van hoe onze geest werkt. En hoe helder en duidelijk ik het ook aan mijn coachees kon uitleggen.  Als het erop aankomt missen we vaak de discipline om datgene te doen wat nodig is. En daar is een heel logische verklaring voor.

We leren dankzij celbioloog Bruce Lipton dat 95% van onze gedragingen en overtuigingen in ons onderbewuste gebeurt.

Onze keuzes gebeuren automatisch, gestuurd door onze gewoontes, overtuigingen en ervaringen. Wat wij werkelijk, diep van binnen over onszelf en de anderen geloven stuurt ons gedrag aan, en dat is niet altijd op een even helpende manier. Gedachten als: " Ik ben niet goed genoeg, Ik kan dat niet, ze hebben iets tegen mij, ik hoor er niet bij, ik ben niet welkom, wat gaan de mensen wel niet van me denken, ik moet hard werken om gelukkig te zijn, ik verdien het niet om gelukkig te zijn...."  brengen ons in stress. Hierdoor staan we onszelf vaak in de weg, hadden we graag anders gereageerd maar nam onze automatische piloot het over. En dan eindigen we vaak waar we altijd eindigen... in de zetel met een zak chips bijvoorbeeld.

 
In stress werken onze 2 hersenhelften niet goed samen

In stress werken onze 2 hersenhelften niet goed samen

In stress werken onze 2 hersenhelften niet goed samen.

Vanuit Neurowetenschappelijk onderzoek leren we dat we enkel in vrede kunnen zijn met onszelf en de ander wanneer de verschillende delen van onze hersenen goed samenwerken. We zijn dan verbonden met onszelf en met de ander, we zien elkaar zoals het echt is, dan hebben we een 'verbonden brein'. Wanneer ons brein geen goeie verbinding heeft, is ons brein in stress. Dan werkt ons immuunsysteem niet goed, kunnen we ons moeilijk concentreren en zijn we niet aangenaam voor onszelf en onze omgeving – met alle gevolgen van dien.

 
Hier zie je me aan het werk tijdens een gezondheidsbeurs waar we het ABC van ontstressen aanleren

Hier zie je me aan het werk tijdens een gezondheidsbeurs waar we het ABC van ontstressen aanleren

LIVE THE CONNECTION is een unieke vorm van coaching waarbij we met behulp van spiertesten rechtstreeks met ons onderbewuste aan de slag gaan. We herprogrammeren nieuwe overtuigingen daardoor op een veel snellere en efficiëntere manier in plaats van door "herhaling - herhaling - herhaling" een nieuw patroon te installeren, puur op wilskracht en discipline. We gaan op zoek naar wat jou belemmert en stress geeft en heffen deze op door de twee hersenhelften terug samen te laten werken en in verbinding te brengen met wat je ondersteunt.

We weten dat stress gezondheidsproblemen veroorzaakt en relatieproblemen geeft in de familie en op het werk. Voorbeelden van stress zijn: angst, irritatie, ontgoocheling, vermoeidheid, kwaadheid, leeg voelen, uitstelgedrag, gebrek aan zelfvertrouwen, eenzaamheid, slecht gezind zijn, depressieve gevoelens, burn-out ....

Dit kunnen we nu keren!

LIVE THE CONNECTION is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk. Je leert met je onderbewuste te werken zonder in pijnlijke herinneringen of trauma’s te hoeven graven.

 

Tijdens de sessie werken we aan één of meerdere thema's. Zo ruim je stuk voor stuk de beperkingen op waardoor je jezelf in de weg staat.

Ik leer je graag tijdens een sessie het ABC van ontstressen aan.  Een heel eenvoudige manier om op minder dan 5 minuten te ontstressen. Neem hier contact op voor meer info.

Neem zeker kijkje op de website van Marina Riemslagh, teacher en founder van LIVE THE CONNECTION, voor extra informatie en de online introductie ontstressen.

De droom van Gwenda

Wat is contextuele therapie