Groepsaanbod

Naast individuele begeleidingen geef ik ook workshops. Op een zeer laagdrempelige manier staan we met een kleine groep gelijkgestemden stil bij die dingen in ons leven waar we mee worstelen. Samen komen we tot inzichten en word je bewust van jouw eigen aandeel.   Je kan immers enkel jezelf veranderen. Je zal versteld staan van de impact op jou en jouw omgeving als jij met jezelf aan de slag gaat en zo de verantwoordelijkheid neemt voor jouw geluk!
Ontdek hier welke workshop het beste bij jou past:

Groepscoaching

Dit initiatief komt er op vraag van verschillende mensen die hebben deelgenomen aan een begeleidingstraject of training en op zoek zijn naar een manier om wat ze geleerd hebben levend te houden.

Een kleine groep gelijkgestemden samen coachen is uitermate effectief. In plaats van een workshop of mastermind die rond een vooropgesteld thema gaat, gaan we hier aan de slag met wat de groep aanbrengt. Onder goede begeleiding ontstaat er tijdens groepscoaching een dynamiek waarin mensen van elkaar willen leren. Soms omdat mensen zichzelf gespiegeld zien in de ander en dat persoonlijke bewustwording brengt. Regelmatig gebeurt het dat men leert van de manier waarop een ander iets doet. "Oh, doe jij dat zo, ja dat kan natuurlijk ook dat ik daar nog niet aan gedacht had!" Heel vaak zie ik een zucht van verlichting gaan door een groep mensen als duidelijk wordt dat ook anderen op vergelijkbare wijze worstelen met iets of iemand. Samen wordt dan gezocht naar anderen manieren om met de dingen om te gaan. Dit werkt snel en effectief. Kijk op de agenda voor de eerstvolgende groepscoaching.

Leren loslaten XL

Iedereen heeft wel iets waaraan hij/zij krampachtig vasthoudt: spijt, schuldgevoel, een overtuiging, een trauma... Al deze dingen belemmeren ons echter om voluit te genieten van het leven. Je leert komaf maken met die gewoontes die je geen goed doen, zodatje kan groeien en je verder ontwikkelen. Je leert plaats maken voor iets wat beter bij je past .

Na de avondworkshop nu een XL versie. Gedurende een ganse dag dompelen we ons onder in het thema LOSLATEN. Inclusief lunch, drankjes & inspiratie vanuit mijn hart. Klik hier voor meer info over de volgende workshop op zaterdag 12 maart 2016 van 10u tot 17u.
Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Maak je voornemens écht waar in 2016

Of het nu gaat om vermageren, meer balans brengen in je werk/gezin relatie, meer tijd inplannen voor jezelf en vrienden, meer lezen, anders gaan eten, meer bewegen... de theorie achter het wel of niet slagen van deze voornemens is steeds dezelfde. Tijdens een 3 delige workshop in februari en een terugkom-moment net voor de zomer dagen we jullie uit om die voornemens écht waar te maken.

Een workshop in 4 delen in samenwerking met Health coach Anja Werckx.
Klik hier voor meer info over de eerstvolgende reeks die doorgaat op woensdagavond 3 februari - 17 februari - 2 maart & terugkom 15 juni 2016

Leer je grenzen bewaken

Na deze workshop kan je JA zeggen tegen wat goed voelt en NEEN tegen de dingen die niet bij je horen. Je wordt bewust van jouw grenzen en wanneer deze nodig zijn. Je leert een onderscheid maken tussen je denken en je voelen. Je wordt niet langer overstelpt door je eigen emoties, door die van een ander, of door de emoties van de situatie. Je zal bewuster omgaan met grenzen om zo vanuit je hart verbindende relaties aan te gaan met anderen.

Dagworkshop inclusief lunch, drankjes & inspiratie vanuit mijn hart.
Klik hier voor meer info over de eerstvolgende workshop op Zondag 31 januari van 10u tot 17u
Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Leven vanuit liefde

Het antwoord is altijd LIEFDE wat de vraag ook is. Je leert jezelf kennen en hoe je naar relaties kijkt. Je wordt bewust van hoe jouw denken je relaties beïnvloedt aan de hand van het werkboek “Leve de liefde” van Inge Rock. Na 7 sessies weet je wie je bent, wat je belangrijk vindt en hoe je dit voor jezelf kan realiseren. Je leert jouw relaties verbeteren door bewust te worden van jouw aandeel en jouw verantwoordelijkheid.

7 sessies van 1u30. Klik hier voor meer info - start woensdag 9 maart 2016.  Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Boost je zelfvertrouwen

Je leert om niet meer afhankelijk te zijn van het oordeel van anderen. Je kan eindelijk dat negatieve stemmetje in jouw hoofd het zwijgen opleggen. Je wordt je bewust van je denken en hoe dat jouw voelen beïnvloedt. Niet wie je bent houdt je tegen om te zijn wie je in essentie wilt zijn, maar hoe je over jezelf denkt!  

In 3 workshops - 1 avond per maand leer je weer vertrouwen in jezelf.
Klik hier voor meer info over de volgende reeks die doorgaat op 16 december 2015 - 20 januari 2016 - 24 februari 2016 van 19u30 tot 22u00
Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Je wordt wat je denkt

Mastermindtraining rond het boek "Je wordt wat je denkt" van Inge Rock. Tijdens 7 sessies van 1,5u leer je de principes van dit boek te implementeren op alle gebieden in je leven. Samen met andere zoekenden ga je op weg en leer je hoe je meer balans in je leven, een goede gezondheid, betere en harmonieuze relaties, een waardevoller leven of die droomjob kan aantrekken. Je geeft steeds meer vorm aan de manier waarop jij in het leven wilt staan! Je gaat op zoek naar jouw groeipotentieel en leert dit toepassen om jouw doel(en) te bereiken.
Neem je leven in handen en ga het engagement met jezelf aan om de eerste stap naar verandering te zetten.

7 sessies van 1u30 ism de BIB van Geel. Meer info lees je hier. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.