Wall of FAME

Dankbaar en trots ben ik op de mensen die ik mag begeleiden steeds dichter bij zichzelf en wie zij in essentie bedoeld zijn te ZIJN.
Graag geef ik hen hier de plek die ze verdienen.
Een PODIUM om zichzelf en hun droom voor te stellen.

 

Grote dromen, kleine dromen,
allemaal verdienden ze een plekje op deze Wall of FAME.

Vul het formulier in via de BUTTON en ik voeg jouw verhaal met veel plezier toe.

 
 

Mijn naam is Glen Van Rompay, en ik ben sinds een jaar ongeveer begonnen aan het pad naar mijn droom job: Bouwkundig tekenaar. Na een doorgedreven opleiding van 9 maanden bij CVO de verdieping te Heusden-Zolder had ik mijn diploma bemachtigd en kon ik aan de slag bij de mensen die mij de kans hadden gegeven om mezelf te bewijzen. Ondertussen ben ik nog een paar opleidingen verder binnen het bedrijf en heb ik een veelzijdige job waarbij ik als tekenaar kan bijspringen bij zowat elke functie.

Al toen ik in het middelbaar op de schoolbanken zat was er maar 1 richting/vak dat me echt boeide: Technisch tekenen. Ik wou hier dan ook mee verder gaan na mijn opleiding tot schrijnwerker/meubelmaker maar iets hield me tegen om te gaan voor wat ik echt wou. Deels was ikzelf het probleem, want ik had geen vertrouwen in mijn eigen kunnen om een hogere opleiding aan te gaan omwille van het feit dat ik "maar" een opleiding als schrijnwerker had genoten. Na een aantal jaar werd de drang naar mijn droom steeds harder, tot op het punt dat het lot mij een handje "hielp" : Ik kreeg op korte tijd enkele keren een kwetsuur aan mijn rug, en het werd duidelijk dat ik een andere richting uit zou moeten gaan om te kunnen blijven werken. Op die moment was ik vastberaden om eindelijk het diploma dat ik altijd wou te halen en mijn leven een heel andere wending te geven.

Na ons eerste gesprek herinner ik me vooral de manier waarop Bieke in het leven stond: Positief, en een no nonsense aanpak. Je hielp me vooral om de twijfels die nog in mijn hoofd spookten snel te verbannen en wees me op mijn sterke punten (en hielp me om de zwakkere punten aan te pakken).


De droom van Gwenda

Ik ben Gwenda, 33 jaar en levensgenieter.
Lange tijd heb ik rondgelopen met het gevoel: "Is het dit nu? Dat volwassen leven waar ik ZO naar uitgekeken had?"
Ik deed mijn job niet graag maar wist niet goed wat dan wel. Honderd ideeën had ik maar wat wilde ik nu echt? Welke richting wil je uit? Wat zijn nu echt je talenten? Waar sta je met plezier voor op in de morgen?

Mijn droom is om mensen te helpen zich beter in hun vel te voelen met natuurlijke remedies.
Dit op een rustige manier, zonder chemische troep maar met activiteiten en producten die de natuur ons geeft.
Die natuurremedies zijn dingen zoals meditatie, bloesemremedies, etherische oliën, kruiden, aromatherapie...
Het is voor mij heel belangrijk om op een natuurlijke manier het zelfgenezend vermogen (aanwezig in ieder mens) te ondersteunen met de hulp van de natuur maar zonder deze natuur te schaden.

Zo is Gioia geboren, mijn eigen zaak in relaxatiebegeleiding. De relaxatiebegeleiding gebeurt in de vorm van geleide meditatie, aangevuld met tips en tricks uit mijn eigen ervaringen.
Dat is voor Gioia nog maar het begin want uiteindelijk wil ik mijn zaak verder uitbreiden met bloesems, oliën...

Bieke heeft me richting gegeven in mijn leven. Aan hand van heel praktische oefeningen gaf ze me inzichten in wat mijn talenten zijn en kon heel wat van mijn overtuigingen ombuigen naar de werkelijkheid.
Mede dankzij Bieke heb ik durven kiezen voor een nieuwe richting in mijn leven, mijn leven 2.0 om het zo maar te zeggen.
Zij is zo enthousiast en positief ingesteld, echt een droomcoach aan je zijde op weg naar jouw droomleven.


dE DROOM VAN

 


DE DROOM VAN