Wall of FAME

Dankbaar en trots ben ik op de mensen die ik mag begeleiden steeds dichter bij zichzelf en wie zij in essentie bedoeld zijn te ZIJN.
Graag geef ik hen hier de plek die ze verdienen.
Een PODIUM om zichzelf en hun droom voor te stellen.

 

Grote dromen, kleine dromen,
allemaal verdienden ze een plekje op deze Wall of FAME.

Vul het formulier in via de BUTTON en ik voeg jouw verhaal met veel plezier toe.

 

De droom van Evi

Evi Yoga.jpg
Aan alle twijfelaars, sceptici en iedereen die het moeilijk heeft. Speciaal voor jullie deel ik hier mijn verhaal, leg ik een stukje van mijn ziel bloot.
Omdat ik er echt in geloof dat het de moeite waard is om jezelf een tweede, derde of zoveelste kans te gunnen.

Mijn verhaal bij Bieke begon in 2016. Ik was 31 jaar en diep ongelukkig. Zoals wel vaker gebeurt op die leeftijd, maakte ik voor mezelf de balans van mijn leven op en kon ik alleen maar constateren dat ik niet het leven leidde dat ik voor ogen had. Als prille twintiger had ik allerlei verwachtingen en dromen. Maar ik had het gevoel dat ik gefaald had en voelde me vooral enorm moe. Ik was in een burn-out terecht gekomen en was totaal de richting kwijt. Ik had er geen idee meer van wie ik was, waar ik voor stond en wat ik wilde. Het enige wat ik nog kon, was huilen
en op de bank liggen. Hoog tijd om hulp in te roepen dus! Zodoende kwam ik bij Bieke terecht. Wat was ik blij toen ik tijdens onze eerste afspraak mijn verhaal mocht doen. Eindelijk kon ik iemand vertellen over alle twijfels, schuldgevoelens, angsten, ... waar ik mee zat. Ze oordeelde niet, maar  luisterde begripvol. Na ons eerste gesprek werd meteen duidelijk dat er werk aan de winkel was. Bieke gaf me ruimte om te ventileren maar maakte me ook duidelijk dat ik zelf de touwtjes in handen had om de situatie te veranderen. Ze hielp me, niet door concrete kant-en-klare oplossingen te geven, maar door me de juiste vragen te stellen en me terug richting te helpen vinden. Dit is het grootste geschenk dat zij me heeft gegeven! Ik kreeg weer een idee van wie ik was en waar ik voor stond. Ze leerde me om breder te denken en te geloven in mijn eigen mogelijkheden. Dit verliep niet zonder ups en downs, maar ook daarvan leerde ik dat dit bij het leven hoort. Ik leerde dat er geen falen bestaat, enkel feedback. (Een hele opgave voor een perfectionist zoals ik maar ik oefen elke dag :-))
Voor het eerst sprak ik mijn droom uit, en nu anderhalf jaar later ben ik goed bezig om deze droom te realiseren. Ik gaf mijn toenmalige job op en ben
ondertussen aan de slag om een carrière als yogadocent uit te bouwen. Elke dag zet ik stappen om mijn droom te realiseren en uit mijn comfortzone te komen.
Ik heb weer een doel en heb me kunnen losmaken van de verwachtingen van anderen.

'Dream big. Start small. But most of all, start.' - Simon Sinek.

De droom van Glen

Glen.png

Mijn naam is Glen Van Rompay, en ik ben sinds een jaar ongeveer begonnen aan het pad naar mijn droom job: Bouwkundig tekenaar. Na een doorgedreven opleiding van 9 maanden bij CVO de verdieping te Heusden-Zolder had ik mijn diploma bemachtigd en kon ik aan de slag bij de mensen die mij de kans hadden gegeven om mezelf te bewijzen. Ondertussen ben ik nog een paar opleidingen verder binnen het bedrijf en heb ik een veelzijdige job waarbij ik als tekenaar kan bijspringen bij zowat elke functie.

Al toen ik in het middelbaar op de schoolbanken zat was er maar 1 richting/vak dat me echt boeide: Technisch tekenen. Ik wou hier dan ook mee verder gaan na mijn opleiding tot schrijnwerker/meubelmaker maar iets hield me tegen om te gaan voor wat ik echt wou. Deels was ikzelf het probleem, want ik had geen vertrouwen in mijn eigen kunnen om een hogere opleiding aan te gaan omwille van het feit dat ik "maar" een opleiding als schrijnwerker had genoten. Na een aantal jaar werd de drang naar mijn droom steeds harder, tot op het punt dat het lot mij een handje "hielp" : Ik kreeg op korte tijd enkele keren een kwetsuur aan mijn rug, en het werd duidelijk dat ik een andere richting uit zou moeten gaan om te kunnen blijven werken. Op die moment was ik vastberaden om eindelijk het diploma dat ik altijd wou te halen en mijn leven een heel andere wending te geven.

Na ons eerste gesprek herinner ik me vooral de manier waarop Bieke in het leven stond: Positief, en een no nonsense aanpak. Je hielp me vooral om de twijfels die nog in mijn hoofd spookten snel te verbannen en wees me op mijn sterke punten (en hielp me om de zwakkere punten aan te pakken).

 

De droom van Gwenda

Ik ben Gwenda, 33 jaar en levensgenieter.
Lange tijd heb ik rondgelopen met het gevoel: "Is het dit nu? Dat volwassen leven waar ik ZO naar uitgekeken had?"
Ik deed mijn job niet graag maar wist niet goed wat dan wel. Honderd ideeën had ik maar wat wilde ik nu echt? Welke richting wil je uit? Wat zijn nu echt je talenten? Waar sta je met plezier voor op in de morgen?

Mijn droom is om mensen te helpen zich beter in hun vel te voelen met natuurlijke remedies.
Dit op een rustige manier, zonder chemische troep maar met activiteiten en producten die de natuur ons geeft.
Die natuurremedies zijn dingen zoals meditatie, bloesemremedies, etherische oliën, kruiden, aromatherapie...
Het is voor mij heel belangrijk om op een natuurlijke manier het zelfgenezend vermogen (aanwezig in ieder mens) te ondersteunen met de hulp van de natuur maar zonder deze natuur te schaden.

Zo is Gioia geboren, mijn eigen zaak in relaxatiebegeleiding. De relaxatiebegeleiding gebeurt in de vorm van geleide meditatie, aangevuld met tips en tricks uit mijn eigen ervaringen.
Dat is voor Gioia nog maar het begin want uiteindelijk wil ik mijn zaak verder uitbreiden met bloesems, oliën...

Bieke heeft me richting gegeven in mijn leven. Aan hand van heel praktische oefeningen gaf ze me inzichten in wat mijn talenten zijn en kon heel wat van mijn overtuigingen ombuigen naar de werkelijkheid.
Mede dankzij Bieke heb ik durven kiezen voor een nieuwe richting in mijn leven, mijn leven 2.0 om het zo maar te zeggen.
Zij is zo enthousiast en positief ingesteld, echt een droomcoach aan je zijde op weg naar jouw droomleven.