All in aanbod

De LOVE Method is een eenvoudige manier om je beperkende overtuigingen te herprogrammeren en zo een liefdevol leven te creëren met jezelf en je omgeving.

Voor mij is The LOVE Method de ontbrekende sleutel waar ik al zolang naar op zoek was. Ik mag me sinds oktober 2017 met enige trots Professionele LOVE Method Coach noemen. Ik vertel je er hier graag iets meer over.

Om de beperkende overtuigingen uit het verleden te begrijpen baseer ik mij op de Contextuele therapie die werd ontwikkeld door de Hongaars-Amerikaanse psychiater en psychotherapeut Iván Böszörményi-Nagy (1920 - 2007). Hij beschouwde de mens als relationeel wezen die vooral betekenis krijgt door de relatie met de ander.

Via NLP begeleid ik mensen in het proces van persoonlijke verandering en bewustwording. Deze bewustwording leert ons de beperkende gedachten, gevoelens en gedragingen van onszelf en anderen te begrijpen. Door dit inzicht komen we tot verandering. Het fundament is daarbij dat jijzelf de kracht in jou hebt tot veranderen, ik loop alleen een eindje met je mee en onderzoek samen met jou de weg.