LEEF voluit!

Wat zou er anders zijn in jouw leven als alles mogelijk was?
Als je mag dromen en met niets of niemand rekening houden?
Als je niet kon mislukken? Wat zou jij dan doen?

De meeste mensen kunnen op deze vragen niet echt een antwoord geven. Ze hebben zich deze vragen zelfs nog nooit gesteld. Ze zijn vooral gefocused op wat ze niet willen. En als ze al eens fantaseren over hoe fantastisch het zou kunnen zijn, dan worden ze al snel onderbroken door hun innerlijke criticus die hun plan direct met de grond gelijk maakt.  Je herkent hem vast wel, zijn zinnen beginnen bijna altijd met "Ja, maar..."

En toch is dat één van de eerste vragen die ik jou stel als we samen op pad gaan. Wat moet er veranderen opdat jij meer vreugde, geluk, vrijheid, liefde, vrede, ... zou ervaren in jouw leven? Wat is er dan anders? Want als je niet weet hoe je wilt dat het anders is, hoe kan je dan in godsnaam weten dat je ernaar onderweg bent?

pipi langkous.jpg

Coaching heeft als doel jou te ondersteunen bij je zoektocht naar een gelukkiger en betekenisvol leven, wat dit voor jou ook mag betekenen. Ik help jou om bewust te worden van wat jij wilt, zodat je ernaar op zoek kan gaan. Je leert jezelf beter kennen en ontdekt hoe jij jezelf vaak in de weg staat. Stap voor stap (h)erken je jouw eigen aandeel zodat je de verantwoordelijkheid van jouw geluk in eigen handen leert nemen.  In plaats van de focus te richten op de problemen in jouw leven, draai ik jou 180°, op zoek naar nieuwe mogelijkheden, kansen en oplossingen.

Het is mijn kracht om mensen wakker te maken uit die diepe slaap van het onderbewuste waar ze verborgen leven in de comfortzone. Ik maak jouw verlangens wakker, jouw geloof in jezelf en dat er meer mogelijk is en de hoop dat jij daarin een aandeel kan hebben.

Als je ten volle leeft, dat sta je heel dicht bij jezelf, dan luister je naar je hart,
dan leef je volgens jouw waarden en ben je trouw aan jezelf.

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis en kan je ervaren of wie ik ben en waar ik voor sta bij jou past. We verkennen jouw vragen en noden, waar je samen met mij rond wil werken? Jij bepaalt mee de inhoud en de frequenties binnen jouw mogelijkheden. Weet wel dat je geen verandering creeërt van vandaag op morgen. Dit is een proces waar we samen aan werken. De gemiddelde duur van een begeleiding is 3 tot 6 maanden. Na 4 à 6 sessies staan de meeste mensen al een hele stap verder en kunnen we de frequentie afbouwen. Na een tijdje kom je enkel nog voor een groot onderhoud, omdat je ergens in vastloopt.

HET BELANGRIJKSTE ASPECT VOOR HET SUCCES VAN DE COACHING IS JOUW INZET!
HOE GRAAG WIL JIJ DE VERANDERINGEN EN WAT BEN JIJ BEREID DAARVOOR TE DOEN?

We gaan samen een engagement aan voor jouw persoonlijke groei. Een engagement waar we ons beide 100% voor inzetten. Ik verwacht van jou hierin dat je jouw verantwoordelijkheden neemt. Dat je jezelf en deze coaching op de eerste plaats zet, dat je hier tijd voor maakt. Want jij zal het uiteindelijk moeten doen.

 

Schrijf je NIET in als:

je wilt dat de ander verandert
je wilt blijven hangen in de "ja, maars"
je iemand zoekt om samen met jou onder je dekentje van zelfmedelijden te kruipen
je vindt dat anderen schuldig zijn
je niet in actie wilt komen
je hier geen tijd voor kan vrijmaken
je niet zelf de verantwoordelijkheid wilt nemen voor het geluk in je leven

 
 

Schrijf je WEL in als je JA zegt

JA! Ik wil zelf mijn geluk kunnen bepalen
JA! Ik wil voor mezelf durven kiezen
JA! Ik wil in het NU leven en genieten van kleine dingen
JA! ik vertrouw op mezelf en in mijn toekomst, wat er ook op mijn pad komt, ik weet dat ik daarin mijn verantwoordelijkheid neem en hulp #durftevragen
JA!
vanaf nu volg ik mijn innerlijk kompas
JA! ik wil leren leven vanuit mijn hart

Lees ter voorbereiding de coaching afspraken zo weet je wat je kan verwachten

 

Hieronder kan je meer lezen over de methodieken waarmee ik werk