LEEF voluit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens het intakegesprek verkennen we samen jouw hulpvraag. Waar loop je tegenaan, wat wil je graag anders en wat houdt jou tegen om dat te bereiken?  Dit eerste gesprek is een aftasten of wat ik te bieden heb past bij jouw vraag. Onze relatie is het belangrijkste instrument. Het moet met andere woorden klikken want pas als jij je veilig voelt kan je ook jezelf zijn. Samen formuleren we wat jij uit deze begeleiding wilt halen zodat we heel gericht kunnen werken.

Vervolgens maken we afspraken over de frequentie van de contacten. Dat kan wekelijks, twee- of driewekelijks zijn, afhankelijk van jouw behoefte, de urgentie en intensiteit ervan en wat ik als coach wenselijk acht voor jou. Een verandering creëren heeft tijd nodig en gaat niet van vandaag op morgen. We gaan dus samen een engagement aan voor jouw persoonlijke groei. De gemiddelde duur van een begeleiding is 3 tot 6 maanden. Neem een kijkje op wat anderen over me zeggen en laat je inspireren door hun verhalen. Doorheen de begeleiding bouwen we regelmatig evaluatiemomenten in waarbij we de voortgang bekijken en afspraken maken over het vervolg.

Respect is een belangrijke waarde voor mij. Open en eerlijke communicatie is daarvoor essentieel. Af en toe hou ik je een spiegel voor die kan confronteren . Je kan nu eenmaal geen verandering creëren als je blijft doen wat je altijd al hebt gedaan, maar het voelt natuurlijk wel vertrouwd en veilig. Ik weet dat het stappen uit je veilige comfortzone niet makkelijk is maar wel mogelijk als ik jou uitdaag. Ik verwijs door wanneer ik het nodig acht. Je kan bij mij met al je problemen terecht, wat die ook zijn, we zoeken samen naar de oplossing.

Tijdens een gesprek kan ik de telefoon niet opnemen, vul daarom het contactformulier in of stuur een mail . Ik beantwoord dagelijks de aanvragen, maximaal binnen de twee werkdagen ontvangt u een reactie.

Meer info over het bewustzijnscoachingprogramma en de algemene voorwaarden.