Heb je alles om gelukkig te zijn maar ben je dat toch niet?

Dan wordt het hoog tijd dat je de balans opmaakt van je leven en kijkt hoe je ervoor staat!


 

Dit is wat je mag verwachten:

🎯 Je maakt de balans op van je leven in al de verschillende levensgebieden
🎯 Je leert hoe deze elkaar beïnvloeden en wat het effect daarvan is
🎯 Je onderzoekt waar dit door komt
🎯 Je ontdekt welke stap je zelf al kan zetten
🎯 En waarom je dat tot nu toe nog niet gedaan hebt
🎯 Je besluit dat het vanaf nu anders wordt
🎯 Je gaat met jezelf het engagement aan om te veranderen

WAARSCHUWING: Download enkel als je écht wilt weten hoe het nu met je gaat!


Wat zou er anders zijn in jouw leven als alles mogelijk was?
Als je mag dromen en met niets of niemand rekening houden?
Als je niet kon mislukken?
Wat zou jij dan doen?

Untitled_Artwork.jpg

De meeste mensen kunnen op deze vragen niet echt een antwoord geven. Ze hebben zich deze vragen zelfs nog nooit gesteld. Ze zijn vooral gefocused op wat ze niet willen. En als ze al eens fantaseren over hoe fantastisch het zou kunnen zijn, dan worden ze al snel onderbroken door hun innerlijke criticus die hun plan direct met de grond gelijk maakt.  Je herkent hem vast wel, zijn zinnen beginnen bijna altijd met "Ja, maar..."

En toch is dat één van de eerste vragen die ik jou stel als we samen op pad gaan. Wat moet er veranderen opdat jij meer vreugde, geluk, vrijheid, liefde, vrede, ... zou ervaren in jouw leven? Wat is er dan anders? Want als je niet weet hoe je wilt dat het anders is, hoe kan je dan in godsnaam weten dat je ernaar onderweg bent?

Coaching heeft als doel jou te ondersteunen bij je zoektocht naar een gelukkiger en betekenisvol leven, wat dit voor jou ook mag betekenen. Ik help jou om bewust te worden van wat jij wilt, zodat je ernaar op zoek kan gaan. Je leert jezelf beter kennen en ontdekt hoe jij jezelf vaak in de weg staat. Stap voor stap (h)erken je jouw eigen aandeel zodat je de verantwoordelijkheid van jouw geluk in eigen handen leert nemen.  In plaats van de focus te richten op de problemen in jouw leven, draai ik jou 180°, op zoek naar nieuwe mogelijkheden, kansen en oplossingen.


Op het einde van ons leven hebben we vaak SPIJT van de dingen die we NIET gedaan hebben.

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more
 

Wie wil jij (geweest) ZIJN en waar wil jij geen SPIJT van hebben ?

Vanuit mijn ervaring in het begeleiden van honderden mensen bij hun zoektocht naar een gelukkiger leven ontwikkelde ik een bewustzijnstraject in 4 stappen.
Dit vormt de basis voor een betekenisvol leven vanuit je hart.
Je leert BEWUST kiezen voor datgene wat voor jou écht belangrijk is zodat je op het einde van je leven geen spijt hebt van de dingen die je niet gedaan hebt.


Make up your MIND

begeleidingstraject

🗺️ We maken een plan 🗺️
Waar ben je nu, waar wil je naartoe en welke stappen zijn daarvoor nodig

💣 Krijg zicht op wat je tegenhoudt 💣
Leer hoe onze mind werkt en hoe we onszelf in de weg staan

👹 Kill the drama queen en het "ja, maar" monster 👹
Ga aan de slag met je beperkende overtuigingen

🍀 Leer kiezen voor jezelf 🍀
Door te onderzoeken waar jij voor staat, wat écht de essentie is voor jou


IMG_6222_klein.jpg

Hallo, ik ben Bieke,

Ik geloof er in dat DROMEN kunnen uitkomen, als je de MOED hebt om ze na te jagen.

Mijn grootste kracht is mensen "WAKKER" maken. Door mijn enthousiasme en het rotsvaste geloof dat er voor iedereen een weg is naar een gelukkig en betekenisvol leven blijf ik jou aanmoedigen. Ik daag jou uit om te blijven zoeken naar jouw manier om het beste uit jezelf te halen. Via het proces van BEWUSTWORDING van je eigen aandeel ondersteun ik jou in het leren nemen van EIGEN VERANTWOORDELIJKHEDEN. Hierdoor kan jij steeds dichter groeien naar wie jij in essentie bedoeld bent te zijn.

Het is mijn MISSIE om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Dichter bij wie ze écht in essentie willen zijn.Het is pas als je leert leven vanuit jouw passie dat jouw leven écht betekenisvol wordt omdat je dan leert leven vanuit jouw hart!Dit is wat anderen over de begeleiding vertellen

“Bieke, dikke dank je wel om op die ontzettend korte tijd er voor te zorgen dat ik opnieuw anders kijk naar het leven. Het kan echt heel mooi zijn!”

Stress…. Cirkeltjes denken…. Drama queenen…. Wentelen in je eigen zogenaamde miserie… Halfvol glas…

Niks ergs. Geen zware drama’s. Tot het je leven begint te beheersen en je als een grommelend monstertje je dagen begint te slijten.

Het overkwam mij. Gelukkig heb ik alle vooroordelen over therapie en coaching (nee, je bent niet mentaal gestoord en je hoort niet thuis in een instelling) overboord gegooid en heeft het lot mij bij Bieke gebracht.

Op een maandagavond, ergens einde maart, had ik mijn eerste afspraak. Met lood in mijn schoenen vertrok ik. Ik had me voorgenomen geen tweede afspraak te maken als er een dame zou opendoen die in lange gewaden en naar wierook ruikend haar bezemsteel in de hoek van de kamer zou parkeren. “Kan ik dan meteen weer vertrekken? Nee, dat kan niet. Dus gewoon geen tweede afspraak.” Dat was de deal met mezelf. Dit en een heel lijstje aan te bespreken onderwerpen. Zo veel mogelijk moest ik vertellen op een zo kort mogelijke tijd, anders kan ‘die vrouw’ misschien denken dat ik inefficiënt was.

Er viel een grote last van mijn schouders toen er een vlotte madam de deur opendeed die mij gewoon even mijn verhaal liet doen. Van een eerste kwam een tweede en een derde en een vierde en een vijfde en een zesde gesprek. Om de 14 dagen. Ik keek er naar uit. Ik voelde me rustiger worden en het voelde zo goed dat er iemand gewoon even een spiegeltje voor mijn neus hield en er uitleg bij kon geven. Ik wilde het glas halfvol, Bieke stelde voor om de waterkraan open te draaien en het te vullen. Simpel toch?

Na zes gesprekken, zo’n kleine drie maanden (!!) later, voelde ik mij terug wie ik lang geleden was. De mallemolen boven in mijn hoofd die dag en nacht draaide en draaide en draaide staat nu eindelijke stil. En ja, ik val wel eens terug op mijn automatische piloot. Maar op die korte tijd heeft Bieke mij gewoon geleerd dat te aanvaarden en er mee om te gaan.

Dit heeft geresulteerd in minder spanningshoofdpijn. Mensen rondom mij zijn terug veel vrolijker. Ik hoef niet per se nog vanalles. Ik heb terug tijd. Nochtans met dezelfde job, met hetzelfde huishouden en met dezelfde 24 uur per dag.

Als mijn auto een groot onderhoud nodig heeft, ga ik naar de garage. Als ik er eentje nodig heb, ga ik naar Bieke. Money well spent!

Dus Bieke, dikke dank je wel om op die ontzettend korte tijd er voor te zorgen dat ik opnieuw anders kijk naar het leven. Het kan echt heel mooi zijn!

-Peggy-


Make up your MIND

begeleidingstraject

🗺️ We maken een plan 🗺️
Waar ben je nu, waar wil je naartoe en welke stappen zijn daarvoor nodig

💣 Krijg zicht op wat je tegenhoudt 💣
Leer hoe onze mind werkt en hoe we onszelf in de weg staan

👹 Kill the drama queen en het "ja, maar" monster 👹
Ga aan de slag met je beperkende overtuigingen

🍀 Leer kiezen voor jezelf 🍀
Door te onderzoeken waar jij voor staat, wat écht de essentie is voor jou


Kies het traject dat het beste bij jou past

💼 GROEP

💼 4 workshops in een kleine groep gelijkgestemden. (min 3 ‐ max 4) Samen gaan jullie op zoek naar hoe jij een betekenisvol leven kan leiden, vanuit je hart.

💼 We komen elke 3 à 4 weken samen. We delen onze inzichten en ervaringen waardoor je bewuster wordt van hoe jij jezelf in de weg staat en hoe jij andere keuzes kan maken.

💼 Je ontvangt een handig werkboek met oefeningen om tussen de sessies te maken en zo nog dieper in je proces te duiken. Op die manier groeit het werkboek letterlijk samen met jou.


💼 In totaal werken we 3 maanden samen 📅 10 weken

🎁 jouw investering in jezelf!

€ 698,35 excl. Btw
€ 845 incl. Btw


❤️ INDIVIDUEEL

❤️ 4 sessies waarin ik jou individueel coach in jouw persoonlijk leiderschap. Het gaat hier enkel om jou en je krijgt individuele aandacht. Elke sessie duurt 1u30. Voorzie steeds minimaal 2 uur in jouw agenda zodat je met je volledige aandacht aanwezig kan zijn en plan geen belangrijke afspraken net erna.

❤️ Tussen elke sessie zitten 2 à 3 weken, deze frequentie bepalen we samen afhankelijk van jouw noden. Vaak is in het begin de frequentie hoger en spreiden we naarmate we verder gaan.

❤️ Je ontvangt een handig werkboek met oefeningen om tussen de sessies te maken en zo nog dieper in je proces te duiken. Aan elke stap zijn verschillende methodieken gelinkt zodat ik steeds op maat van jouw noden die opdrachten meegeef die voor jou zinvol zijn. Op die manier groeit het werkboek letterlijk samen met jou.


❤️ In totaal werken we 3 maanden samen 📅 10 weken

🎁 jouw investering in jezelf!

€ 822,31 excl. Btw
€ 995 incl. Btw


pipi.JPG

Zou jij graag wat meer als
Pipi Langkous in het leven staan?

Wacht dan niet langer en doe jezelf
deze 🗺️ roadmap tot een
gelukkiger leven kado 🎁

💎 DIAMOND

💎 4 sessies waarin ik jou individueel coach in jouw persoonlijk leiderschap. Het gaat hier enkel om jou en je krijgt mijn onverdeelde aandacht. Elke sessie duurt 1u30. Voorzie steeds minimaal 2 uur in jouw agenda zodat je met je volledige aandacht aanwezig kan zijn en plan geen belangrijke afspraken net erna.

💎 Tussen elke sessie zitten 2 à 3 weken, deze frequentie bepalen we samen afhankelijk van jouw noden. Vaak is in het begin de frequentie hoger en spreiden we naarmate we verder gaan.

💎 Je ontvangt een handig werkboek met oefeningen om tussen de sessies te maken en zo nog dieper in je proces te duiken. Aan elke stap zijn verschillende methodieken gelinkt zodat ik steeds op maat van jouw noden die opdrachten meegeef die voor jou zinvol zijn. Op die manier groeit het werkboek letterlijk samen met jou.

🏆

💎 2 Extra verdieping‐sessies. Na het basistraject krijg je nog 2 extra sessies van 1u30. Zo heb je extra ondersteuning om het aangeleerde verder te integreren. We kijken wat er goed gaat en waar je nog tegenaan loopt.

💎 Bovenop het bovenstaande traject kan je rekenen op mij als jouw accountability partner.

💎 Je houdt me op de hoogte van de gemaakte tussentijdse stappen en waar je tegenaan loopt via watsapp. Zo kunnen we op dat moment al bijsturen. Ik ben als het ware “on call” op die momenten dat jij het nodig hebt zodat je niet met dat “ei” moet blijven lopen tot de volgende afspraak. Dit wil niet zeggen dat je me kot in de nacht uit mijn bed kan bellen maar wel – dat jij een voice bericht kan achterlaten via watsapp wanneer je er nood aan hebt en dat ik dagelijks reageer op een vast tijdstip. Door een aantal vragen via chat of voice bericht kan je weer verder en zo zet je nog grotere stappen tijdens jouw proces.


💎 In totaal werken we 6 maanden samen 📅 24 weken

🎁 jouw investering in jezelf!

€ 2699 excl. Btw
€ 3265,79 incl. Btw

📅 start september 2019

🎯 Om jou mijn onverdeelde aandacht te kunnen geven zijn de plaatsen beperkt 🎯


Dit is wat anderen over mij vertellen

Evi Yoga.jpg

Aan alle twijfelaars, sceptici en iedereen die het moeilijk heeft. Speciaal voor jullie deel ik hier mijn verhaal, leg ik een stukje van mijn ziel bloot.
Omdat ik er echt in geloof dat het de moeite waard is om jezelf een tweede, derde of zoveelste kans te gunnen.

Mijn verhaal bij Bieke begon in 2016. Ik was 31 jaar en diep ongelukkig. Zoals wel vaker gebeurt op die leeftijd, maakte ik voor mezelf de balans van mijn leven op en kon ik alleen maar constateren dat ik niet het leven leidde dat ik voor ogen had. Als prille twintiger had ik allerlei verwachtingen en dromen. Maar ik had het gevoel dat ik gefaald had en voelde me vooral enorm moe. Ik was in een burn-out terecht gekomen en was totaal de richting kwijt. Ik had er geen idee meer van wie ik was, waar ik voor stond en wat ik wilde. Het enige wat ik nog kon, was huilen
en op de bank liggen. Hoog tijd om hulp in te roepen dus! Zodoende kwam ik bij Bieke terecht. Wat was ik blij toen ik tijdens onze eerste afspraak mijn verhaal mocht doen. Eindelijk kon ik iemand vertellen over alle twijfels, schuldgevoelens, angsten, ... waar ik mee zat. Ze oordeelde niet, maar  luisterde begripvol. Na ons eerste gesprek werd meteen duidelijk dat er werk aan de winkel was. Bieke gaf me ruimte om te ventileren maar maakte me ook duidelijk dat ik zelf de touwtjes in handen had om de situatie te veranderen. Ze hielp me, niet door concrete kant-en-klare oplossingen te geven, maar door me de juiste vragen te stellen en me terug richting te helpen vinden. Dit is het grootste geschenk dat zij me heeft gegeven! Ik kreeg weer een idee van wie ik was en waar ik voor stond. Ze leerde me om breder te denken en te geloven in mijn eigen mogelijkheden. Dit verliep niet zonder ups en downs, maar ook daarvan leerde ik dat dit bij het leven hoort. Ik leerde dat er geen falen bestaat, enkel feedback. (Een hele opgave voor een perfectionist zoals ik maar ik oefen elke dag :-)) Voor het eerst sprak ik mijn droom uit, en nu anderhalf jaar later ben ik goed bezig om deze droom te realiseren.

Naast het individueel traject volgde ik ook Loopbaanbegeleiding bij Bieke.
Ik gaf mijn toenmalige job op en ben ondertussen aan de slag om een carrière als yogadocent uit te bouwen. Elke dag zet ik stappen om mijn droom te realiseren en uit mijn comfortzone te komen.
Ik heb weer een doel en heb me kunnen losmaken van de verwachtingen van anderen.

Evi

'Dream big. Start small. But most of all, start.' - Simon Sinek.


Veel gestelde vragen over het
Make up your MIND traject

dsgsdqgdsfgdfgdsgdsfgdsfgsdgdsgdsgdsfgdsfgdsfgdsfgdsfgsdgsdgsdgsdffgdsgdsgdsgsdbsdbsdbdsfbdsfgbdsgdsfgdsf