IMG_6222 copy.jpg

Bezielster

Ik ben Bieke Vermeulen, geboren te Gent in het woelige jaar '68. Jongste van 5 maar vooral kind van gescheiden ouders. Op mijn 20ste verloor ik mijn moeder aan kanker.
Afscheid nemen, opnieuw beginnen, vergeven, loslaten en verbinden, het hoort bij het leven, met vallen  en opstaan. Ook ik heb het moeten leren.

bieke popje.png

Na diverse jobs in de profit sector kwam ik tot stilstand door een burn-out. Dit was niet het leven dat ik wou leiden. Maar wat wou ik dan wel?
Ik ben een echte mensen mens, maar in de profit sector botste ik steeds tegen dezelfde grenzen. Ik voelde de nood van anderen zeer goed aan maar er was geen ruimte om hen te ondersteunen. Ik had het mandaat niet.

Via LOOPBAANBEGELEIDING werd het me duidelijk dat ik mijn PASSIE moest volgen en schoolde me om tot Bachelor Maatschappelijk werk, Contextueel Counselor en Transformative Live Coach.

Ik geloof er in dat DROMEN kunnen uitkomen,
als je de MOED hebt om ze na te jagen.

Mijn grootste kracht is mensen "WAKKER" maken. Door mijn enthousiasme en het rotsvaste geloof dat er voor iedereen een weg is naar een gelukkig en betekenisvol leven blijf ik jou aanmoedigen. Ik daag jou uit om te blijven zoeken naar jouw manier om het beste uit jezelf te halen. Via het proces van BEWUSTWORDING van je eigen aandeel ondersteun ik jou in het leren nemen van EIGEN VERANTWOORDELIJKHEDEN. Hierdoor kan jij steeds dichter groeien naar wie jij in essentie bedoeld bent te zijn.

Het is mijn MISSIE om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Dichter bij wie ze écht in essentie willen zijn.Het is pas als je leert leven vanuit jouw passie dat jouw leven écht betekenisvol wordt omdat je dan leert leven vanuit jouw hart!

Ben je benieuwd naar mijn opleidingen bekijk dan mijn linked in profiel